Jasin Assehnoun monivuotisella sopimuksella FC Lahteen

26.7.2018


Assehnoun siirron yhteydessä maalivahti Joona Tiainen siirtyy loppukaudeksi FC Espooseen.

FC Espoon tämän kauden maalitykki Jasin Assehnoun siirtyy Veikkausliigajoukkue FC Lahteen monivuotisella sopimuksella. 19-vuotias Assehnoun johtaa tällä hetkellä Kakkosen B-lohkon maalintekijätilastoa kahdeksalla osumallaan ja on ollut loistavassa vireessä kauden ensimmäisen puolikkaan.

”Tämä siirto on mahtava tilaisuus Jasinille ja askel lähemmäs hänen unelmaansa pelata ammatikseen jalkapalloa. Jasin on tehnyt viimeiset vuodet kovasti töitä harjoituksissa ja on hienoa, että hän pääsee kehittymään entistäkin paremmaksi jalkapalloilijaksi yhdessä Suomen huippuseuroista”, pääalmentaja Ilir Zeneli iloitsee.

”Olemme yrittäneet kehittää Jasinia viimeisen vuoden aikana monipuolisemmaksi pelaajaksi ja siksi hän onkin pelannut monilla eri pelipaikoilla. Viimeiset kuukaudet Jasin on ollut upealla pelipäällä ja se on näkynyt myös tehoissa”, Zeneli jatkaa

Samassa yhteydessä seurat sopivat 18-vuotiaan maalivahdin Joona Tiaisen lainasopimuksesta FC Espooseen, kun FC Espoo menetti Matias Sauramaan sairastuvalle loppukaudeksi.

”Tunnen Joonan entuudestaan ja tämä siirto on loistava sekä meille että Joonalle. Hän haluaa kehittyä pelaajana ja nyt hän pääsee näyttämään kykynsä FC Espoossa”, Frantsi toteaa.