Antti Pehkonen on FC Espoon uusi valmennusjohtaja

9.8.2018

Työt alkavat syyskuun alussa.

FC Espoon uudeksi valmennusjohtajaksi on valittu Antti Pehkonen, 36. Pehkonen aloittaa uudessa työssään syyskuun alussa.

Pehkonen on työskennellyt Oulun Luistinseuran valmennuspäällikkönä vuosina 2010-2017. Tällä hetkellä hän työskentelee Tervareiden valmennuspäällikkönä. Lisäksi Pehkonen on Ykkösessä pelaavan AC Oulun kakkosvalmentaja.  Pehkosella on myös mittava pelaajaura takana Veikkausliigassa.

 ”On todella hienoa päästä FC Espooseen valmennusjohtajaksi. Seurasta en etukäteen tiennyt paljoakaan, mutta minulle selvisi nopeasti, että kyseessä on kilpajalkapalloon intohimoisesti panostava ja eteenpäin pyrkivä seura, jolla on jo konkreettisia näyttöjä pelaajakehityksen tuloksista. Myös hakuprosessi tehtävään teki minuun vaikutuksen ja vahvisti entisestään haluani liittyä tähän yhteisöön”, Pehkonen toteaa.

”Olen toiminut Oulussa pelaajaurani jälkeen niin valmentajana kuin valmennuspäällikkönäkin miltei kymmenen vuotta ja haluan edelleen kehittyä jalkapallojohtamisen ja valmentamisen suhteen, joten nyt oli hyvä hetki siirtyä uusiin haasteisiin tutuksi tulleen ympäristön ulkopuolelle. Tärkeimpänä asiana uudessa tehtävässäni koen ehdottomasti laadun lisäämisen pelaajien päivittäiseen arkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa valmentajien sparraamista ja auttamista yhteisesti päätettyjen linjausten ja toimintatapojen mukaan. Odotan innolla tehtävän aloittamista ja tutustumista uusiin valmentajiin ja pelaajiin. Uskon, että pystyn omalla osaamisellani ja kokemuksellani tuomaan koko seurayhteisöön merkittävän panoksen, erityisesti pelaajakehitystä silmällä pitäen”, Pehkonen jatkaa. 

FC Espoon hallituksen puheenjohtaja Juha Luusua oli tyytyväinen valinnasta.

”On hienoa saada Antti FC Espooseen. Antilla on pitkä kokemus niin johtamisesta kuin valmentamisesta jalkapallossa. Antti täydentää hienosti meidän seurayhteisön valmennuksen huipputiimiä”

Tervetuloa tiimiin, Antti!