KäPa peittosi miesten edustuksen toistamiseen tällä kaudella

2.9.2018


Sininen ei käyttänyt maalipaikkojaan eduksi ensimmäisellä jaksolla, ja vierasjoukkue oli erittäin kliininen toisella 45-minuuttisella.

FC Espoo kärsi elokuun ensimmäisen tappionsa perjantaina, kun putoamista vastaan pelaava KäPa haki arvokkaat pisteet Leppävaarasta. KäPa osoittautui Siniselle hankalaksi vastustajaksi, sillä helsinkiläisjoukkue voitti myös kauden ensimmäisen kohtaamisen.

Ilir Zenelin nimeämässä avauskokoonpanossa oli tällä kertaa komeat yhdeksän omaa kasvattia. Joukkue aloitti ottelun vahvasti, ja sillä oli avausjaksolla lukuisia tilaisuuksia maalintekoon. 

Heikohko viimeistely merkitsi kuitenkin sitä, että tauolle mentiin maalittomissa lukemissa. Toinen jakso alkoi isäntien kannalta tylysti, kun Chinedu Akuvuo vei KäPa:n johtoon komealla maalillaan. Toinen jakso oli ehtinyt vanheta vain reilun minuutin verran.

KäPa ratkaisi ottelun viimeisen puolen tunnin aikana. Ensin Abubaker Amin tuplasi johdon 64. minuutilla, ja kuusi minuuttia myöhemmin Akuvuo iski illan toisensa.

Tappio pudotti Sinisen sarjan kuudennelle sijalle. Putoamisviivaan on kymmenen pistettä matkaa, kun kautta on jäljellä neljä ottelua.

Avaus:
Heikki Louhivaara
Miikka Leinonen
Riyad El Alami
Viljami Isotalo
Joel Lahtinen
Riku Heinonen (73. -> Santtu Toiviainen)
Arttu Auranen
Teemu Koski (46. -> Kim Louhisto)
Altin Zeqiri
Valdrin Rashica (83. -> Bledar Kelmendi)
Samuli Heiska

Penkillä:
Joona Tiainen
Mersad Vafaee
Joni Saastamoinen
Sami Stam