Miesten edustus kohtaa sarjakärki MuSa:n Porissa

14.9.2018


Jonas Zaknoun vahvistaa Sinistä loppukauden ajan.

FC Espoo saa Kakkosen viimeisille kierroksille mainion lisävahvistuksen, kun 22-vuotias Jonas Zaknoun siirtyy joukkueen riveihin kauden loppuun kestävällä sopimuksella.

Päävalmentaja Ilir Zeneli sanoo odottavansa innolla, mitä Zaknounilla on tarjota joukkueelle. Zeneli on varma, että pelaaja tuo mukanaan lisäarvoa.

- Hän on viime viikon aikana osoittanut olevansa sopiva jätkä meille sekä ihmisenä että pelaajana. Tämä on hänelle sopiva paikka päästä sisään joukkueeseen, kun loppukaudella ei ole kovia paineita.

Zaknoun on hyvin tekninen pelaaja, joka esiintyy edukseen 1v1-tilanteissa. Laitahyökkääjä on tehnyt tällä kaudella viisi sarjamaalia SexyPöxyissä Kolmosessa.

- Olen mielestäni myös hyvä joukkuepelaaja. Suoritukset yksilönä eivät mene joukkueen edun edelle. Vahvuuksiini kuuluu myös peliäly.  

Mies kertoo, että hänen siirron taustalla oli monta syytä, mutta suurin niistä oli hänen halunsa pelata jalkapalloa kovemmalla tasolla. Zaknoun toteaa, että hänen tulevaisuuden visionsa ovat samaa luokkaa FC Espoon kanssa - kumpikin osapuoli tähtää korkealle kurinalaisella työllä.

- FC Espoo pelaa mielestäni hyvää futista, ja haluan olla mukana tässä projektissa. Meillä on hyvä valmennus ja hyviä pelaajia. Minulla oli entuudestaan paljon hyviä frendejä täällä, Zaknoun kertoo.

- Treeneissä on ollut hyvä tempo, ja joukkuehenki on loistava. Kaikki pyrkivät ammattimaisuuteen, ja uskon, että kaikki sujuu hyvin.

Lauantaina sarjakärjen kimppuun

Sininen matkaa huomenna lauantaina Poriin, missä joukkuetta isännöi lohkoa seitsemällä pisteellä johtava MuSa. Viime kaudella B-lohkon kakkoseksi jäänyt porilaisryhmä on pelannut erittäin vakuuttavan kauden, ja lähtee FC Espoo -peliin neljän ottelun voittoputkessa.

MuSa on tehnyt kaudella 37 maalia, ja hyökkääjä Matias Koskinen on mättänyt niistä kymmenen. Sami Rantalalla on tilillään kahdeksan ja Rudi Dieterillä seitsemän maalia. Joukkue on onnistunut myös puolustuspäässä, sillä osumia on päästetty vain 18, alle maali per ottelu.

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella toukokuussa, kun MuSa ryösti pisteet Laaksolahdesta numeroin 0-1. Mielenkiintoinen fakta on se, että ottelu oli kolmas perättäinen samoihin lukemiin päättynyt peli joukkueiden välillä.

MuSa:n kauden katsojakeskiarvo on tällä hetkellä yli 700, ja lauantainkin ottelua tullee todistamaan iso yleisömäärä. FC Espoon kauden viimeinen kotipeli pelataan ensi lauantaina Leppävaarassa kello 15 - tervetuloa!