FC Espoo jälleen lohkokakkoseksi naisten Kakkosessa

23.9.2018

HJK/2 kaatui Saharan kentällä 22.9. numeroin 0—4.

Naisten Kakkosen B-lohko oli tällä kaudella huippujännittävä. Pelattavaa riitti aina lauantain viimeiselle kierrokselle sekä lohkon ylä- että alapäässä. Viimeinen kierros säilytti VJS:n ja PK-35/2:n sarjapaikat, kun LePa ja FC Honka/2 putosivat Kolmoseen.

Lohkon yläpäässä panoksena oli kakkossija, josta kisasivat FC Viikingit, HJK/2 sekä FC Espoo. Sija meni FC Espoolle, kun HJK/2 kaatui kotikentällään selvänumeroisesti.

Lue peliraportti.

FC Espoon kakkossija oli jo kolmas peräkkäinen. Lohkovoittaja on NJS. Kun FC Espoo teki lohkossa selvästi eniten maaleja (55), NJS:n puolustus murtui koko kauden aikana vain 12 kertaa. FC Espoo onnittelee NJS:ää ja toivottaa menestystä nousukarsintoihin.

FC Espoon naiset kävi kauden aikana läpi murroksen, johon sisältyi pelaajaryhmän sukupolvenvaihdos ja päävalmentajan vaihtuminen. Upea loppusijoitus todistaa, että murros ylitettiin menestyksekkäästi, ja joukkueen tulevaisuus näyttää valoisalta.

Naisten kausi sisältää vielä kaksi Kolmosen peliä: 26.9. klo 20:15 Säterissä (MPS) sekä 5.10. klo 19:00 Järvenpäässä (JäPS/United).