Miesten edustus päättää kautensa Salossa

27.9.2018


SalPa - FC Espoo Salon Keskuskentällä 29. syyskuuta kello 15

Sinisen kausi on viimeistä sinettiä vaille valmis - lauantain SalPa-peli on joukkueelle sesongin 2018 viimeinen. Kummallakaan osapuolella ei ole ottelussa suurta panosta, mutta kausi on luonnollisesti mukava päättää voitokkaasti.

MuSa:n lohkovoitto varmistui viime viikonloppuna, ja SalPa:n hävitessä HIFK/2:lle salolaisten ero kärkeen kasvoi seitsemään pisteeseen. Nyt "Joutsenlauma" on sarjakakkosena tasapisteissä GrIFK:n kanssa.  

Viime kaudella parin pisteen päähän lohkovoittajasta jäänyt SalPa haastoi MuSa:a pitkään, mutta neljä tappiota kauden kahdeksassa viimeisessä ottelussa tiputtivat joukkueen porilaisten kyydistä. Tästä huolimatta perinteikäs Kakkosen seura on pelannut vakuuttavan kauden.

Sininen joutuu lähtemään lauantain otteluun ilman tämän kauden parasta maalintekijäänsä Valdrin Rashicaa. Rashican korttitili täyttyi Kiffen-pelissä, mutta samalla Riyad El-Alami sekä Joni Saastamoinen vapautuvat pelikielloista kauden päätösmatsiin.

Kunnian lisäksi FC Espoo pelaa lauantaina B-lohkon Espoon herruudesta. Joukkue majailee tällä hetkellä viidentenä, kun paikalliskilpailija FC Honka/Akatemia on kuudentena kaksi pistettä perässä.