Miesten edustus osallistuu Busmo Winter Cupiin - joukkueen kasaaminen on hyvällä mallilla

29.11.2018 klo 09:00


Sinisellä on nyt kasassa 15 pelaajasopimusta.

Viime kaudella JäPS:n talvisarjaan osallistunut FC Espoo ottaa tänä talvena osaa Busmo Winter Cupiin. Vantaan Peakfin Arenalla pelattavassa turnauksessa kilpailee kahdeksan Kakkosen ja Kolmosen joukkuetta.

Sinisen kanssa A-lohkossa pelaavat helsinkiläisjoukkueet Gnistan, Kiffen sekä PK-35. Joukkue aloittaa pelit 2. helmikuuta, ja sijoitusottelut pelataan huhtikuun puolella. Tätä ennen Ilir Zenelin miehistö pelaa ainakin pari harjoitusottelua.

- Busmo Winter Cup on mielenkiintoinen turnaus, jossa riittää palkinnon (1000 euroa) ansiosta kilpailullisuutta. Siitä huolimatta, että lähdemme voittamaan otteluita, testaamme pelaajia ja erilaisia pelitapoja. Talven ykkösprioriteetti on joukkueen ja pelaajien kehittäminen, Zeneli toteaa.


Tärkeitä jatkosopimuksia ja mielenkiintoisia testipelaajia

FC Espoo on tehnyt syksyn aikana jatkosopimuksen seitsemän pelaajan kanssa. Kahdeksalla pelaajalla oli ennestään tämän kauden kattava sopimus, joten kasassa on nyt 15 pelaajaa. 

Zeneli kertoo, että yhteistyö Jari Europaeuksen kanssa on alkanut hyvin. Kokenut valmentaja liittyi vastikään edustuksen valmennustiimiin, ja on päässyt Zenelin mukaan hyvin sisään joukkueeseen.

- Hän on ollut positiivisesti yllättynyt joukkueen tasosta. "Euffa" tuo toimintaamme arvokkaita näkökulmia, ja uskon, että hän tulee vahvistamaan sekä joukkuetta että minua valmentajana.

Edustus aloitti pari viikkoa sitten avoimet harjoitukset, joissa on käynyt muutamia seuran ulkopuolisia pelaajia. Kiinnostusta on Zenelin mukaan riittänyt, mutta kaikkia halukkaita ei olla vielä testattu.

- Muutama mielenkiintoinen tapaus löytyy. Sopimuksia ei olla vielä tehty, mutta aika näyttää, miten käy.

Edustuksen otteluohjelma
FC Espoo - VJS 8.12. kello 15:00 (Keski-Espoon tekonurmi)
FC Espoo - EIF 15.12. kello 15:00 (Keski-Espoon tekonurmi)
Gnistan - FC Espoo 2.2. kello 14:00 (Peakfin Arena)
FC Espoo - Kiffen 2.3. kello 14:00 (Peakfin Arena)  
FC Espoo - PK-35 23.3. kello 14:00 (Peakfin Arena)  

Edustuksen sopimustilanne 29.11.2018
Daniel Ahlblad
Mathias Ahlblad
Arttu Auranen
Riyad El Alami
Riku Heinonen
Viljami Isotalo
Teemu Koski
Joel Lahtinen
Heikki Louhivaara
Miikka Leinonen
Matias Niemelä
Matias Sauramaa
Sami Stam
Jonas Zaknoun
Altin Zeqiri