Joel Restuccia on FC Espoon uusi fysiikkavalmentaja

2.1.2019 klo 11:00

Joel Restuccia on FC Espoon uusi fysiikkavalmentaja.
Joel Restuccia on FC Espoon uusi fysiikkavalmentaja.

FC Espoo on valinnut uudeksi fysiikkavalmentajakseen australialaisen Joel Restuccian.

Restuccia on opiskellut kotimaassaan urheilutieteiden kandidaatiksi ja hänellä on kokemusta lajista niin pelaajana kuin valmentajana. Hän on ollut työharjoittelussa bundesliigaseura VFL Wolfsburgin akatemiassa ja viimeksi Joel on työskennellyt JJK:n organisaatiossa.

”Uuden fysiikkavalmentajan rekrytointi alkoi välittömästi sen jälkeen, kun Jukka Haarala ilmoitti siirtyvänsä uusiin haasteisiin. Prosessi tehtiin ns. hiljaisena hakuna ja olimme yhteydessä useaan fysiikkavalmennuksen erikoisosaajaan, joilta kysyimme suosituksia. Meillä oli muutamia loistavia ehdokkaita ja lopullinen valinta osui Joelin kohdalle”, Seuran valmennusjohtaja Antti Pehkonen kertoo.

”Joel on määrätietoinen ja intohimoisesti jalkapalloon suhtautuva nuori mies, joka on juuri valmistunut Jyväskylän yliopistosta liikuntatieteiden maisteriksi erikoisalanaan biomekaniikka. Tarvitsemme joukkoomme osaajia, joilla on selkeä käsitys huippu-urheilun vaatimuksista ja jotka tuovat lisäarvoa pelaajiemme laadukkaaseen arkeen”, toteaa Pehkonen.

”Joel tulee jatkamaan Jukka Haaralan luomaa prosessia. Jukka on luonut seuraamme hyvät pohjat ja erityisesti rasitusvammojen määrä pelaajillamme on vähentynyt huomattavasti. Seuraava askel on pelaajien kehittymisen seurannassa ja yksilöiden ominaisuuksien kehittämisessä. Fysiikkavalmentajan tehtävä seurassamme on suunnitella ja ohjata joukkueiden fysiikkaharjoittelua viikoittain yhdessä joukkuevalmentajien kanssa.”, Pehkonen päättää.

 

FC Espoo toivottaa Joelin tervetulleeksi seurayhteisöömme!