Suomen Cupiin valmistautuva miesten edustus kenraaliharjoitteli voitokkaasti

27.1.2019


Kolmosen TiPS jäi Sinisen jalkoihin perjantaisessa harjoitusottelussa.

FC Espoo palasi voittojen tielle perjantai-iltana, kun joukkue kaatoi TiPS:n luvuin 3-1. Maanantaille kaavailtu cup-ottelu jouduttiin perumaan sääolosuhteiden vuoksi, joten Sininen sai arvokasta pelituntumaa ennen ensi lauantain Klubi 04 -taistoa.

- Matsi oli ensimmäinen lähes pariin kuukauteen, koska meillä ei ole ollut mahdollisuutta harjoituspeleihin. Tämä pelaamattomuus näkyi ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella puoliajalla saimme korjattua asioita, päävalmentaja Ilir Zeneli toteaa.

- Nousimme lopulta omalle tasollemme ja loimme paljon maalipaikkoja sekä organisoiduilla hyökkäyksillä että vastaiskuilla. Töitä riittää vielä, mutta onneksi meillä on aikaa.

Sinisen maalinteosta vastasivat kahdesti osunut Samuli Heiska sekä testimies Abaas Ismail. Ismailin lisäksi testattavana oli myös Emmanuel Igboeri, joka esiintyi edukseen kärjessä. Uusista sopimuspelaajista Ahmed Abdi sai tulikasteensa keskikentällä.

Cupin lohkovaiheeseen lähdetään voitot mielessä  

Kausi 2019 alkaa virallisten otteluiden merkeissä ensi lauantaina, kun Sininen kohtaa Klubi 04:n. Tällä kertaa paukkupakkaset tai lumipyräkät eivät haittaa, sillä ottelu pelataan Talin hallissa.

Klubi 04 putosi viime kauden päätteeksi Kakkoseen pelattuaan vuoden Ykkösessä. Nuoressa joukkueessa on ollut talven mittaan vaihtuvuutta, mutta Sininen saa kovan vastuksen. Klubi 04 antoi myrskyvaroituksen ensimmäisessä cup-ottelussan, kun joukkue kaatoi PKKU:n myöhään maanantai-iltana murskaavasti 5-0.

- Meillä on talven aikana ollut omat hidasteemme, mutta lähdemme peliin hyvillä ja luottavaisilla fiiliksillä. Kyseessä on cupin peli, ja cup-matseissa on aina vain yksi tavoite - menemme tulos edellä.

Klubi 04 isännöi Sinistä Talin hallissa lauantaina 2. helmikuuta kello 20:30. Siirtyneen PKKU-ottelun ajankohdasta kerrotaan, kun se saadaan selville.

Juttua muokattu: Klubi 04 - PKKU -ottelun tulos lisätty.