Abaas Ismail tuo miesten edustusjoukkueeseen lisää hyökkäysvoimaa

28.1.2019


20-vuotiaalla taiturilla on aiempaa kokemusta alle 18-vuotiaiden maajoukkueista ja Veikkausliigasta.

FC Espoo on solminut pelaajasopimuksen 20-vuotiaan Abaas Ismailin kanssa. Hyökkäyspään eri pelipaikoilla viihtyvä Ismail siirtyy Siniseen Kiffenistä, jonka riveissä hän pelasi viime kaudella kahdeksassa ottelussa tehden yhden maalin.

Nuoresta iästään huolimatta Ismail on varsin kokenut pelimies. Hän debytoi Veikkausliigassa jo 18-vuotiaana edustaessaan PK-35 Vantaata. Ismailille kertyi kaudella 2016 kuusi pääsarjatason ottelua, ja hän debytoi samana vuonna alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

- Abaas on erittäin lahjakas pelaaja. Mikäli hän saa kehitettyä tiettyjä osa-alueitaan, hän pystyy ottamaan urallaan seuraavat askeleet. Abaas tulee olemaan todella hyvä lisä joukkueellemme, päävalmentaja Ilir Zeneli toteaa.

- Odotan häneltä näyttäviä nousuja sekä hyviä esityksiä eri pelipaikoilla. Olen tyytyväinen, että saimme hankittua hänet.

Ismail kertoo lähtevänsä uuteen haasteeseen hyvin mielin. Ismailin pelit FC Espoossa saivat lentävän lähdön viime perjantaina, kun hän onnistui maalinteossa TiPS-voitossa.

- Joukkueessa on tosi hyviä nuoria pelaajia. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan jätkiin paremmin ja tekemään töitä heidän kanssaan. Ilir on minulle entuudestaan tuttu PK-35-ajoilta, ja tuntuu hyvältä päästä uudestaan hänen hoiviinsa, Ismail sanoo.

- Henkilökohtainen tavoitteeni kaudelle 2019 on se, että pääsen pelaamaan sekä kehittymään paljon, ja sitä kautta eteenpäin urallani. Joukkueen etu on tietysti tärkeintä.

Tervetuloa, Abaas!