Miesten edustus aloitti Busmo Winter Cupin voitolla - Suomen Cup jatkuu tällä viikolla

18.2.2019 klo 09:00


FC Espoo - JIPPO Volkswagen Hallissa perjantaina 22. helmikuuta kello 20:15.

FC Espoon pelit Busmo Winter Cupissa alkoivat 3-1-voitolla, kun joukkue kohtasi sunnuntaiaamupäivänä Kolmosen PK-35:n. Helsinkiläiset vastasivat ottelun avausosumasta, mutta Sininen tuli takaa tasoihin ja ohi Valdrin Rashican, Emmanuel Igboerin sekä Abaas Ismailin maaleilla.

Korson Peakfin Areenalla pelattu ottelu toimi Siniselle hyvänä kenraaliharjoituksena, sillä joukkue isännöi tulevana perjantaina JIPPO:a Kakkosen Cupin puolivälierässä.

JIPPO teki vahvan paluun liiton sarjoihin

Sinisen puolivälierävastus JIPPO voitti oman lohkonsa kaadettuaan MP:n 3-1 ja pelattuaan maalittoman tasapelin PEPO:n kanssa. 

Viime kaudeksi Kakkoseen noussut JIPPO pelasi kaudella 2018 mainiosti, ja sijoittui A-lohkon kolmannelle sijalle. Joukkue jäi vain kolmen pisteen päähän Ykköseen nousseesta MYPA:sta.

Joensuulaisten päävalmentaja on Sinistä pidempään seuranneille tuttu mies - Jussi Leppälahti on sekä pelannut FC Espoon edustusjoukkueessa että valmentanut seuran B-junioreita. JIPPO:n pelaajista tunnetuin lienee georgialaiskärki Irakli Sirbiladze, joka ei ole kuitenkaan esiintynyt cup-otteluissa. 

FC Espoo ja JIPPO ovat viimeksi kohdanneet virallisessa ottelussa kaudella 2011, kun kumpikin joukkueista pelasi Ykköstä. Tällöin joensuulaiset voittivat selvästi 3-0, mutta tulevassa kamppailussa Siniselle kelpaa vain voitto.

Pääsyliput maksavat viisi euroa, ja paikan päällä on mahdollisuus ostaa FC Espoon kausikortti erikoishintaan 30 euroa. Tervetuloa kannustamaan Sininen jatkoon!