Loistouutisia cup-matsin alla - Valdrin Rashica jatkaa FC Espoossa

21.2.2019 klo 09:55


Rashica valittiin viime kaudella Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi.

FC Espoon viime kausien tehomies Valdrin Rashica jatkaa Sinisen paidassa. 26-vuotias kosovolaiskeskikenttäpelaaja on paitsi ratkaissut useita otteluita myös kantanut kapteeninnauhaa.

Tuleva kausi on Rashicalle kolmas Sinisen paidassa. Hän siirtyi FC Espooseen Albanian pääsarjaseura KF Teutasta.

Viime kaudella Rashica oli kymmenellä osumallaan Sinisen paras maalintekijä yhdessä Samuli Heiskan kanssa. Debyyttikaudellaan 2017 hän iski kuusi osumaa.

Päävalmentaja Ilir Zeneli luonnehtii Rashicaa yhdeksi sarjan parhaista pelaajista. Se ei ole liioittelua, tästä osoituksena Rashican valinta Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi kaudella 2018.

- Olen helpottunut, että "Vallu" jatkaa meillä. Hän on pelaaja, joka tuottaa tulosta, ja ratkaisee tilanteita sekä otteluita. 

Rashica kertoo olevansa tyytyväinen jatkosopimukseen. Miestä kohtaan oli kiinnostusta jopa liigatasolta, mutta FC Espoo oli hänelle paras vaihtoehto nykyisessä elämäntilanteessaan.  

- Projektimme on vielä kesken, ja haluan olla osa sitä sekä viedä sitä eteenpäin. Haluan olla joukkueessa, jossa on selkeät tavoitteet ja ammattimaista toimintaa. Tunnen olevani osa jengiä, Rashica sanoo.

- Tämän kauden jengi on paljon kypsempi, vaarallisempi, vahvempi ja tasapainoisempi kuin vuonna 2018. Jengi on kasattu pelaajista, joilla on tavoitteita ja intohimoa. 

Kakkosen Cup on alkanut Rashican osalta todellisella rytinällä, sillä hän on tehnyt kahdessa pelissä yhden maalin ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Mieheltä on varaa odottaa tehoja myös Kakkosen kaudelta.

- Kaudella 2019 haluan jatkaa siitä mihin viime vuonna jäin, ja auttaa jengiä tavoitteeseemme. Henkilökohtaisesti haluan kehittyä ja tehdä lisää maaleja sekä maalisyöttöjä.

Muista Sinisen huominen cup-taisto: ottelu JIPPO:a vastaan pelataan Kauniaisten Volkswagen Hallissa kello 20:15. Tervetuloa!