Miesten edustus palasi voittojen tielle - A-poikien komea putki jatkui

3.3.2019


Edustuksen pelit jatkuvat kolmen viikon päästä, mutta A-pojat ovat tulessa heti ensi viikonloppuna.

Suomen Cupissa pettymyksen kokenut miesten edustus sai eilen balsamia haavoilleen Busmo Winter Cupin ottelussa, kun joukkue kaatoi Kiffenin luvuin 2-1.

Sinisellä oli muutamia poissaoloja, ja ottelussa kierrätettiin paljon pelaajia eri pelipaikoilla. Päävalmentaja Ilir Zenelin mukaan tämä näkyi ensimmäisellä jaksolla, mutta toinen puoliaika oli jo huomattavasti parempi. 

Kiffen vastasi ottelun ensimmäisestä maalista, mutta Sininen tasoitti vielä ensimmäisellä jaksolla - Altin Zeqirin hyvä keskitys löysi Abaas Ismailin, joka viimeisteli varmasti entistä seuraansa vastaan.

Ottelun voittomaalin teki niin ikään Ismail, kun FC Espoon prässi johti riistoon, ja Ismail pääsi maalipaikkaan. Osuma oli laitapelaajalle jo kolmas Busmo Winter Cupissa.

Kiffen oli tasoittaa ottelun yliajalla, mutta Matias Niemelä pelasti Sinisen voiton upealla torjunnallaan.

- Ottelu oli kaksijakoinen, mutta olen tyytyväinen, että peli parani ajan myötä. Pystyimme jälleen luomaan maalipaikkoja, Zeneli toteaa.

FC Espoon paidassa kirmasi tällä kertaa uusi testimies, kun Veikkausliigassa 62 matsia pelannut Kastriot Kastrati pääsi näyttämään taitojaan. Kastrati on 25-vuotias hyökkääjä, joka on viime vuosina kärsinyt pahoista loukkaantumisista.

Seuraavassa cup-pelissä Sininen kohtaa B-lohkon ennakkosuosikkien joukkoon povatun Gnistanin. Ottelu pelataan 23. maaliskuuta, ja pelipaikkana on tutusti Korson Peakfin Arena.

- Veikkaan, että se tulee olemaan meille kauden toistaiseksi kovin testi. Gnistanilla on hyvä ja kokenut joukkue, joka haluaa voittaa lohkomme. Se on meille hyvä mittari, Zeneli sanoo.

- Kohtaamme heidät Kakkosessa kaksi kertaa tällä kaudella, joten on hyvä nähdä, millainen joukkue on kyseessä. 

A-pojat helppoon voittoon

FC Espoon A-poikien mukava voittoputki sai jatkoa eilen, kun RiPS jäi joukkueen jalkoihin. Sininen johti Matinkylässä pelattua ottelua kahdella maalilla jo 11 minuutin pelin jälkeen, kun Jani-Petteri Massinen sekä Erik Valkamo onnistuivat maalinteossa.

Toisella jaksolla Valkamo iski päivän toisensa, ja 3-0-maali jäi myös ottelun viimeiseksi. Voitto oli A-pojille jo viides perättäinen, ja joukkue majailee tällä hetkellä SM-karsintasarjan toisella sijalla.

A-pojat joutuvat kovaan testiin ensi viikonloppuna, kun SJK vierailee Matinkylässä. SJK on vain pisteen Sinisen perässä, joten ottelusta ei panoksia puutu.

Tervetuloa kannustamaan A-poikia lauantaina 9. maaliskuuta kello 15!