Kakkosen kauden alku lähestyy - tule mukaan FC Espoon joukkoihin!

10.3.2019 klo 17:20


Miesten edustusjoukkue kaipaa tekijöitä ja tukijoita.

FC Espoon miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella Miesten Kakkosen B-lohkossa. Joukkue koostuu pitkälti oman seurayhteisömme kasvateista, jotka ovat läpikäyneet junioriputkemme.

Ensimmäinen sarjapelimme on sunnuntaina 5. toukokuuta Tampereella, jolloin vastaan asettuu sarjanousija Ilves/2. Kotiavauksemme on paikallisottelu niin ikään Kakkoseen noussutta Espoon Palloseuraa vastaan. Derby pelataan lauantaina 11. toukokuuta.

Miesten edustus on amatöörijoukkue, ja iso osa toiminnastamme perustuu vapaaehtoisvoimiin - kiitos kaikille jo mukana oleville vapaaehtoisille. Mukaan mahtuu kuitenkin lisää tekijöitä esimerkiksi lipunmyyntiin, buffetin hoitoon sekä järjestyksenvalvontaan.

Mikäli koet, että voit käyttää aikaasi joukkueen ja seuran hyväksi kotipeleissämme, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Velimatti Sutelaan (velimatti.sutela@fcespoo.fi tai 0503018337).

Etsimme vapaaehtoisten lisäksi sponsoreita - tätä voimme tarjota, mikäli yrityksesi haluaa lähteä mukaan tukemaan espoolaista edustusjalkapalloa:

- Meillä on vapaana mainospaikkoja joukkueemme koti- ja vieraspeliasuissa. Halutessasi voimme pystyttää yrityksesi mainoksen Leppävaarassa stadionille kotiotteluidemme aikana.

- Ostaessasi mainospaikan saat näkyvyyttä otteluissamme Leppävaaran stadionin isolla screenillä ja kuulutuksilla.

- Tämän lisäksi näkyvyyttä on tarjolla sosiaalisessa mediassa: FC Espoolla on lähes 2000 tykkääjää Facebookissa, ja miesten edustuksella on yhteensä 900 Twitter- ja Instragram-seuraajaa.

- Kiinnostaisiko kausikortit yrityksesi käyttöön?

- Voit myös itse ehdottaa mitä haluat, ja katsomme yhdessä, onko sitä mahdollista toteuttaa.

Kiinnostuitko tukemisesta? Ota yhteyttä Harri Ketoseen (harri.ketonen@kolumbus.fi tai 0503889950), mieluiten iltaisin.