Reilu kuukausi Naisten Kakkosen alkuun - Sininen tavoittelee lohkon kärkisijoja

29.3.2019 klo 09:00

Naisten edustus on päässyt pelaamaan talven aikana myös arktisissa olosuhteissa. Kuva: Tuula Merkel
Naisten edustus on päässyt pelaamaan talven aikana myös arktisissa olosuhteissa. Kuva: Tuula Merkel

Naisten edustuksen rinkiin nostettiin talven aikana kuusi omaa kasvattia.

Viime kaudella toiselle sijalla Kakkosessa sijoittunut naisten edustus valmistautuu täyttä höyryä kauteen 2019.

Syksyn päätteeksi jatkosopimuksen edustuksen kanssa solminut Sabatino Ventre kertoo, että harjoituskausi on sujunut joukkueen osalta hienosti.

- Meillä on ollut selkeä suunnitelma siitä, mitä pyrimme tekemään joukkueena. Meillä on vielä neljä viikkoa aikaa saada joukkue täyteen fyysiseen kuntoon ja henkisesti valmiiksi. Olemme menossa täysin oikeaan suuntaan.

Joukkueeseen on tullut talven aikana tutusti vaihtuvuutta. Pelaajia on muuttanut opiskeluiden perässä, ja pari hakenut uusia haasteita muista seuroista, mutta mukana on paljon uusia kasvoja.  

Kuusi FC Espoon B-junioreiden pelaajaa on nostettu talvella edustuksen rinkiin, minkä lisäksi viisi pelaajaa on saapunut Siniseen seuran ulkopuolelta. 

- Meillä on nyt kasassa 31 pelaajasopimusta, ja havittelemme vielä muutamaa lisävahvistusta. Kilpailutilanne on nyt hyvällä tasolla, ja se tarkoittaa sitä, että pelaajat kilpailevat peliajasta joka harjoituksissa ja pelissä, Ventre sanoo.

Naisten edustus pelaa tulevalla kaudella Kakkosen B-lohkossa. Lohkon joukkueet tulevat pääasiassa lähialueilta, mutta mukana on myös FC Kuusysi Lahdesta ja JyPK/2 Jyväskylästä. Hienon syksyn myötä kakkossijalle noussut joukkue tavoittelee tälläkin kaudella lohkon kärkisijoja. 

- Lohkomme on luultavasti kovatasoisin Kakkosen lohkoista. Tässä lohkossa jokainen joukkue voi voittaa toisensa, ja meidän täytyy keskittyä kauteen peli kerrallaan.

Sininen aloittaa tosipelit sunnuntaina 28. huhtikuuta, kun JäPS vierailee Laaksolahdessa kello 15:30. Tervetuloa!