Miesten edustus pelaa sarja-avauksensa sunnuntaina

3.5.2019


Ilves/2 - FC Espoo Kaukajärven tekonurmella sunnuntaina 5. toukokuuta kello 18.30

Miesten edustus aloittaa Kakkosen kauden tänä sunnuntaina. Joukkue päätti hyvin sujuneen harjoituskauden viime lauantaina, kun Kiffen kaatui kenraaliharjoituksessa selvin 4-0-lukemin.

Yksi Kiffen-ottelun maalintekijöistä oli 25-vuotias Kastriot Kastrati, joka on samalla Sinisen tuorein sopimuspelaaja. Kastrati nousi suomalaisen jalkapallokansan tietoisuuteen jo kesällä 2011, kun HJK-kärki iski kaksi maalia Bangor Cityn verkkoon Mestarien liigan karsinnassa.

Kastratin edelliset viralliset ottelut ovat syksyltä 2016, jolloin hän edusti PK-35 Vantaata. Sittemmin hyökkääjä on kärsinyt loukkaantumisista, mutta hän on palaamassa täyteen pelikuntoon.

- En ole vielä 100-prosenttisessa kunnossa, mutta siihen suuntaa olen menossa. Kevään mittaan olen jo joitain minuutteja pelannut, ja minulle on tullut vähän onnistumisiakin, niin hyvä tästä vielä tulee.

Kastrati kertoo, että tutut pelikaverit, kuten Riku Heinonen ja Valdrin Rashica, helpottivat päätöstä siirtyä FC Espooseen, minkä lisäksi valmennus oli suuri osatekijä. Kevät Sinisen mukana on antanut Kastratille hyvän kuvan seurasta ja joukkueesta.

- Meillä on ihan huippuryhmä! Tämä on hyvä sekoitus nuorta ja vähän kokeneempaa kaartia. Emme ole vielä näyttäneet parastamme.   

Kookas hyökkääjä oli aikoinaan nuorisomaajoukkuepelaaja ja teinilupaus, mutta nyt hän kuuluu FC Espoon kokeneimpiin pelaajiin. Tulevalle kaudelle hänellä on selkeät tavoitteet.

- Joukkueen menestys tulee ensimmäisenä. Itse haluan pysyä terveenä ja nauttia jalkapallosta, Kastrati päättää.

Tamperelaiset lähtevät kauteen nuorella ryhmällä

Ilves/2 nousi Kakkoseen viime syksyn päätteeksi. Joukkue suorastaan dominoi Tampereen Kolmosta tekemällä 20 pelissä komeat 95 maalia. Ryhmän runko koostuu 1998-2001 syntyneistä pelaajista, joista moni on kohdannut FC Espoon ASM-sarjassa.

Ottelu on Ilvekselle niin ikään ensimmäinen Kakkosessa, mutta ASM-sarjan joukkue aloitti jo viime viikonloppuna - tällöin HJK kaatui vieraissa lukemin 2-0.

Sininen avaa kotipelinsä paikallisottelulla Espoon Palloseuraa vastaan. Derby pelataan Laaksolahden tekonurmella lauantaina 11. toukokuuta kello 17:00 - tervetuloa!