Kauden kolmas voitto tähtäimessä - miesten edustus matkaa Kaarinaan

16.5.2019


KaaPo - FC Espoo Kaarinan Keskuskentällä lauantaina 18. toukokuuta 17:00

Komeasti kahdella voitolla Kakkosen kauden aloittanut FC Espoo jatkaa otteluitaan vieraspelillä Kaarinassa. Sininen on B-lohkon ainoa joukkue, joka jatkaa puhtaalla pelillä, mutta sarjakärjessä majailee kaksi ottelua enemmän pelannut FC Honka/Akatemia.

Viime viikonlopun voitokkaassa Espoon derbyssä puolisen tuntia pelannut Jaakko Oksanen kertoo, että ensimmäisistä peleistä on jäänyt hyvä fiilis. EPS-matsi oli hyökkääjän ensiesiintyminen FC Espoossa Kakkosen peleissä.

- Tuloksellisesti olemme onnistuneet erittäin hyvin. Pelillisesti emme ole tarjonneet vielä ihan parastamme, mutta hyvä merkki on se, että olemme silti pystyneet voittamaan, Oksanen pohtii.

- On ollut tärkeää, että olemme saaneet hyvän alun kaudelle. Pystymme vielä parantamaan jokaisella osa-alueella lisää.

Pienistä loukkaantumisista kärsinyt Sininen pääsee lähtemään vierasotteluun mukavista lähtökohdista, sillä poissaoloja ei näillä näkymin pitäisi olla.

Tappioton KaaPo antaa kovan haasteen kotonaan

KaaPo sijoittui viime kaudella B-lohkon neljännelle sijalle viisi pistettä Sinisen yläpuolelle. Viime kauden keskinäisistä otteluista kumpikin voitti kotimatsinsa - paikalla olleet eivät varmasti unohda äitienpäivän trilleriä Laaksolahdessa.  

Tämäkin kausi on alkanut KaaPo:lta mukavasti, kun kahdesta pelistä on irronnut neljä pistettä. Etenkin viime viikonlopun Gnistan-voitto oli mainio osoitus kaarinalaisten vaarallisuudesta.

KaaPo on Oksaselle SalPa-ajoilta hyvinkin tuttu vastus, sillä seurojen kotipyhättöjen etäisyys on alle 50 kilometriä. 

- Tuttu vastus on kyseessä, ja heillä pelaa monta vanhaa pelikaveriani. Kova matsi tiedossa - kyllähän tämä vastus sytyttää normaalia enemmän.

Tunnetuimpia nimiä KaaPo:n nipusta ovat viime kaudella Veikkausliigaa pelanneen TPS:n avainpelaajiin kuulunut Niklas Blomqvist sekä Ykkösen EIF:stä Kaarinaan täksi kaudeksi palannut Hans-Eemil Honkasalo.  

Ottelusta on mahdollisesti tarjolla suora lähetys, joka näkyy KaaPo:n Youtube-kanavalla. Kerromme mahdollisesta striimistä sometileillämme.