Miesten edustus päättää kevätkauden tärkeällä vierasottelulla

12.7.2019


KäPa - FC Espoo Oulunkylän tekonurmella huomenna 13. heinäkuuta 18:30

B-lohkon viidennellä sijalla majaileva FC Espoo palaa parin viikon tauon jälkeen tositoimiin, kun joukkue kohtaa KäPa:n Oulunkylässä. Sininen lähtee taistoon parin ottelun tappioputkessa, hävittyään kesäkuun lopussa sekä SalPa:lle että FC Jazzille.

KäPa-ottelu päättää FC Espoon kevätkauden, joka on ollut varsin kaksijakoinen. Kausi alkoi neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä, mutta viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet vain kolme pistettä. Tästä huolimatta Ilir Zenelin miehistö on tukevasti lohkon ylemmässä keskikastissa.

Mainiosta juniorityöstään tunnettu KäPa on lohkon kymmenennellä sijalla kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella. Kaksi ottelua tällä kaudella voittanut joukkue on neljän ottelun voitottomassa putkessa, mutta viime ottelun tasapeli sarjakärki Gnistania vastaan oli osoitus siitä, että KäPa on vaikea voitettava.

KäPa on tuskaillut tällä kaudella maalinteon kanssa ja iskenyt toistaiseksi vain yhdeksän osumaa. Näistä kolme on syntynyt Chinedu Akuvuon toimesta - sama mies osui viime syksynä kahdesti, kun KäPa nöyryytti Sinistä Leppävaarassa lukemin 0-3. Helsinkiläiset voittivat myös kauden 2018 aiemman kohtaamisen, silloin lukemin 1-0.

Lauantain vastustajan vaihtopenkiltä löytyy espoolaisittain tuttu mies, sillä Kalle Vasse tarttui KäPa:n ruoriin täksi kaudeksi. Sinistä vuosien ajan edustanut ex-hyökkääjä myös valmensi edustusta ennen Zenelin tuloa FC Espooseen.

Sinisen seuraava kotiottelu pelataan 27. heinäkuuta, jolloin lohkon kakkonen KaaPo vierailee Leppävaarassa. Sitä ennen joukkue pelaa vieraissa kauden kolmannen Espoon derbynsä, kun vastaan asettuu EPS. Tervetuloa kannustamaan joukkuetta kummassakin ottelussa!