MPS voitti naiset Kolmosessa Ala-Malmilla 4.8.

4.8.2019

Ilman vaihtopelaajia aloittanut FC Espoo johti tauolla, mutta loukkaantumisten myötä väki väheni yhdeksään, eikä MPS jättänyt onneaan hyödyntämättä vaan voitti pelin 7—3.

Loukkaantumiset, sairastumiset ja poismuutot olivat aiheuttaa luovutuksen, mutta lauantaina joukkoihin saatiin värvättyä vanhat tekijät Anna-Riikka Pousi ja Rebecca Viloma, ja B-tytöistä apuun saapui Melissa Bergius. Heidän avullaan peli päästiin aloittamaan täydellä miehityksellä.

Peli olikin jännittävää ensimmäisellä puoliajalla, kun kumpikin joukkue järjesti vaarallisia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja. FC Espoo avasi maalinteon, kun MPS-puolustaja ohjasi Vilma Silvennoisen matalan keskityksen omaan maaliin. Espoo meni 1—2-johtoon Siiri Hurmeen komealla kaukovedolla.

Toinen puoliaika aloitettiin kymmenellä pelaajalla. Johtoa puolustettiin hyvän aikaa, mutta MPS tuli lopulta tasoihin. Pelaajamäärä väheni yhdeksään, ja pian MPS oli jo 5—2-johdossa. FC Espoo jaksoi yrittää kahden vajauksella, ja Taru Ylä-Peräinen onnistuikin 5—3-kavennuksessa uskomattoman tarkalla, kierteisellä ylänurkkavedolla rangaistusalueen rajalta.

MPS teki vielä kaksi maalia ja voitti 7—3.