FC Espoo kiinnitti Mustafa Beyain pitkällä sopimuksella

27.8.2019


Hyökkääjä harjoittelee loppukauden edustuksen kanssa ja jahtaa samalla ASM-sarjan maalikuninkuutta.

FC Espoo on allekirjoittanut pelaajasopimuksen 17-vuotiaan Mustafa Beyain kanssa. Sopimus pitää LePa-kasvatin seurassa aina kauteen 2022 asti.

Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella FC Espoon A-junioreissa, ja on tällä hetkellä ASM-sarjan maalipörssin kakkospaikalla kuudella osumallaan. Lukema on jopa puolet maaleista, jotka joukkue koko on tehnyt sarjassa.

- Olen pelannut FC Espoossa melkein kahdeksan vuotta ja odottanut sopimusta pitkään. Mukavaa päästä treenaamaan miesten kanssa kovatasoiseen ympäristöön, Beyai iloitsee.

Ensikosketus miesten edustukseen tapahtui jo talvella, kun harjoitusten lisäksi Beyai pääsi debytoimaan harjoitusottelussa. Nuorukainen tietää täten, mitä on edessä. 

- Tempo oli paljon parempi kuin junnupeleissä ja pelaajat olivat fyysisempiä. Palloa piti liikuttaa paljon nopeammin eikä jäädä hautomaan, Beyai pohtii.

- Aluksi yritän ansaita peliaikaa edustuksessa. Vedän treeneissä niin kovaa kuin pystyn ja pyrin sitä kautta saamaan vastuuta.

Beyai on nähty myös ikäluokkamaajoukkueen ringissä, viimeksi Eerikkilän leirillä helmikuussa 2018.

Miesten edustus on peluuttanut tällä kaudella sarjapeleissä kaikkiaan 24 pelaajaa, joista 16 on noussut joukkueeseen omista junioreista.