Sininen komeaan derbyvoittoon kotinurmella

2.9.2019


GrIFK jäi toistamiseen tällä kaudella FC Espoon jalkoihin.

Miesten edustuksen vahva elokuu jatkui lauantain paikallisottelussa GrIFK:n isäntänä. 5-1-murskalukemiin päättynyt ottelu jatkoi Sinisen tappiotonta putkea, joka oli jo ennen derbyä kolmen ottelun mittainen.

Hyvävireinen vierasjoukkue joutui antautumaan ensi kerran 29. minuutilla, kun Samuli Heiska viimeisteli ottelun avausmaalin. Sininen pääsi tauolle kahden maalin johdossa, kun Valdrin Rashica upotti rangaistuspotkun lisäajalla.

Ilmassa alkoi olla ratkaisun makua, kun Rashica lisäsi kotijohtoa 51. minuutilla upealla vapaapotkumaalillaan. Rysä oli Rashicalle kauden seitsemäs, ja mies nousi hetkeksi joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeen.

GrIFK oli päästä otteluun mukaan 59. minuutilla Samuel Langhoffin kavennettua, mutta kiri tyssäsi reilut kymmenen minuuttia myöhemmin Kastriot Kastratin tehtailtua kauden seitsemännen osumansa. 

Loppulukemat 5-1 iski Abaas Ismail, jolle osuma oli ensimmäinen virallinen maali Sinisen paidassa.

Voitto nosti FC Espoon 30 pisteeseen, ja matkaa kakkossijalle on vain kolme pistettä. Kautta on jäljellä vähintään neljä ottelua, joista seuraava pelataan Salossa lauantaina 14. elokuuta.

Sinisen seuraava kotimatsi pelataan lauantaina 21. syyskuuta, jolloin sarjakolmonen Ilves/2 vierailee Leppävaarassa. Tervetuloa!

GrIFK-ottelun pöytäkirja