Sinisen tappioton putki päättyi Salossa

16.9.2019


SalPa nappasi neljännen peräkkäisen voittonsa miesten edustuksesta.

FC Espoo kärsi lauantaina kauden seitsemännen tappionsa, kun sarjapisteet jäivät Saloon. Sininen oli pelannut edelliset neljä ottelua ilman häviöitä, mutta SalPa vei jälleen edustusta pidemmän korren keskinäisessä ottelussa.

Pelin avausjakso eteni maaleitta, ja avausmaali nähtiin 65. minuutilla. Asialla oli isäntien Luiyi Laguerre. Lisää oli luvassa muutama minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun pallo meni vieraiden maaliin FC Espoon oman pelaajan kautta.

Sininen sai kavennuksen aikaan lisäajalla, kun Riku Heinonen onnistui maalinteossa. Osuma oli Heinosella kauden neljäs, mutta jäi laihaksi lohduksi, kun aika loppui joukkueen kannalta kesken.

SalPa nousi voiton myötä tasapisteisiin Sinisen kanssa, ja meni sarjataulukossa Sinisen ohi paremman maalieron turvin. Myös FC Honka/Akatemia on 30 pisteessä, joten neljännestä eli jatkosarjaan oikeuttavasta sijasta käydään loppukauden ajan kovaa taistelua.

Edustuksen kausi jatkuu lauantaina, kun sarjakolmonen Ilves/2 vierailee Leppävaarassa. Kyseessä on runkosarjan toiseksi viimeinen kotiottelu. Peli alkaa kello 15 - tervetuloa!