Kakkosen nousukarsintasarja alkaa lauantaina

11.10.2019


KaaPo - FC Espoo Kaarinan Keskuskentällä lauantaina 12. lokakuuta 14:00

Miesten edustus sijoittui Kakkosen runkosarjassa neljänneksi ja joukkueen kausi jatkuu täten nousukarsintasarjassa. Ensimmäisessä ottelussaan FC Espoo kohtaa kakkossijalla majailevan KaaPo:n.

Sininen lähtee Kaarinaan ilman Ahmed Abdia ja Valdrin Rashicaa, jotka ottivat kauden neljännet varoituksensa viime viikonlopun KäPa-ottelussa. Myös päävalmentaja Ilir Zeneli kärsii toimitsijakiellosta, sillä hänet poistettiin tekniseltä alueelta pelin toisella jaksolla.

Gnistan on varmistanut lohkovoittonsa sekä nousun Ykköseen, mutta sijoista 2-4 on vielä pelattavaa. KaaPo on 40 pisteessä, Ilves/2 35 pisteessä ja Sininen 34 pisteessä. Kolmas sija olisi Sinisen 2010-luvun paras sarjasijoitus Kakkosessa.

KaaPo on pelannut varsin vahvan syksyn ja porskutti kuuden ottelun tappiottomassa putkessa ennen runkosarjan päätöskierroksen tappiotaan Pallo-Iiroille. Viime kaudella Kakkoseen noussut ja komeasti neljänneksi sijoittunut joukkue on ollut erityisen vahva kotikentällään, jossa se on hävinnyt tällä kaudella vain Gnistanille.

Tomi Kivikosken luotsaama KaaPo isännöi Sinistä toukokuussa, jolloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Heinäkuun lopussa Leppävaarassa pelattu ottelu päättyi FC Espoon riemastuttavaan 2-1-voittoon, kun Kastriot Kastrati ja Altin Zeqiri tekivät maalit mieheen.

Sininen pelaa kauden viimeisen kotiottelunsa ensi viikon lauantaina 19. lokakuuta. Matsin pelipaikka selviää lähiaikoina. Tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon Gnistanista!