2021 tiedotteet HELMIKUU

Helmikuu 3/3

 

Moi FC Espoo, tässä vielä helmikuun viimeiset tiedotteet!

 

1. Maalivahtileiri kesäkuussa 2007-2012 syntyneille

2. YO-kirjoituksiin osallistuvat pelaajat omaehtoiseen karanteeniin

3. Korona-ohjeistukset maaliskuulle

4. Otteluiden asettelut

 

 

1. Maalivahtileiri kesäkuussa 2007-2012 syntyneille

 

Maalivahtileirin 21.-22.6. ilmoittautuminen on auennut: https://www.fcespoo.fi/sarjat-ja-turnaukset2/seurayhteison-maalivahtileiri-ke/

 

2. YO-kirjoituksiin osallistuvat pelaajat omaehtoiseen karanteeniin

 

FC Espoon joukkueissa pelaavat YO-kirjoituksiin osallistuvat pelaajat velvoitetaan noudattamaan lukioiden ja ylioppilaslautakunnan ohjeistuksia annetusta omaehtoisesta karanteenista ennen kirjoituksia ja sen aikana. Valmennus antaa ko. pelaajille omatoimiharjoitteluun eväät tälle ajalle fysiikkavalmentaja Joelin tukemana.

 

3. Korona-ohjeistukset maaliskuulle

Nykyiset ohjeet jatkuvat toistaiseksi maaliskuulla, eli niihin ei odotetusti muutoksia. Odotamme maaliskuussa sitten lisäohjeita miten kevätkausi todenteolla lähtee aikanaan käyntiin.

 

4. Pelien asettelut

Tasossa olevien FCE-pelit tulee olla aseteltuna ohjelmaan su 14.3.2021 mennessä, tämänkin jälkeen on joukkueilla mahdollista vielä vapaasti ja maksutta sopia ottelusiirroista. Maksuton ja vapaa siirtoaika päättyy pe 26.3. klo 15.00.

 

 

Olen itse lomalla talvilomaviikon 8, ja töissä jälleen normaalisti ma 1.3.2021 -samoin muu henkilöstö pitää vuosilomia, isyyslomia tai ylityövapaita viikolla 8.

Turvallista ja nautinnollista talvilomaviikkoa kaikille, tullaan terveinä takaisin harrastusten pariin maaliskuussa!

 

 

-Rölli, toiminnanjohtaja

 

 

 

Helmikuu 2/3

 

1. Hupparikampanja

2. Talvilomaviikon 8 aikataulut

3. Ulkovuoroihin siirtyminen pääsiäisen jälkeen -TN1 ei käytössä

 

 

1. Hupparikampanja

 

FC Espoo on osana isompaa seurojen tukikampanjaa ja sen myötä joukkueille on avattu fanituote-kumppanin kautta hupparikampanja, kampanjasivusto löytyy: https://www.fcespoo.fi/seura/hupparikampanja-2021/

Tukieurot ohjataan pääosin joukkueille suoraan, mutta osan joukkueiden kanssa on sovittu tuen ohjaamisesta seuralle. Kiitos jo etukäteen jokaiselle hupparin tilaajalle!

 

2. Talvilomaviikon 8 aikataulut

 

Aiemman viestin mukaisesti Myntinsyrjä ja Espoonlahden kupla eivät ole avoinna talvilomaviikolla 8, vaan kiinni ma 22.-su 28.2. ja normaalisti auki jälleen ma 1.3. alkaen mikäli nykyiset ohjeistukset ja rajoitukset ovat silloin voimassa.

 

3. Ulkovuoroihin siirtyminen pääsiäisen jälkeen

 

TN1 poistuu käytöstä pääsiäisen jälkeen, kun Kameleontti jättihanke alkaa Leppävaaran urheilupuistossa. Tämän myötä FC Espoon kotikenttä muuttuu. Ensisijaisesti kevään vuorot tulevat olemaan Säterissä, Uusmäen tekonurmella, TN2:lla ja nurmivuorojen alettua stadionin nurmella.

FC Espoo siirtyy talvivuoroista ulkovuoroihin suunnitelman mukaisesti pääsiäisen jälkeen, vuorot tulevat joukkueille jakoon maaliskuun puolivälin tienoilla.

 

Olen itse lomalla talvilomaviikon 8, ja töissä jälleen normaalisti ma 1.3.2021 -samoin muu henkilöstö pitää vuosilomia, isyyslomia tai ylityövapaita.

 

 

Helmikuu 1/3

 

Moi, tässä heti helmikuun alkuun:

 

1. Tarkennuksia Korona-ohjeisiin

2. Kohti talvilomaviikkoa 8

 

 

 

1. Tarkennuksia:

 

Laaksolahden Pallohallin osalta koskien kulkua, pukukoppeja ja alkuverryttely tilaa:

 

1. Seura ottaa ryhmän kasaan ulkona jonka jälkeen siirtyvät hallitusti ja yhtenäisesti kentälle. Lasioven kautta (ovi valvomon vieressä)

2. Poistuminen kentältä vuoron päätyttyä pukuhuoneiden kautta (ovet merkitty, koppi 1 ja 

3. Pukuhuoneessa vain akuutit asioinnit (esim. wc käynnit).

4. Alku ja loppu veryttely tila ei käytössä vaan koko kenttä on vuoron varanneelle seuralle.

 

LePa Areenan osalta

 

Päivitetty korona-ohjeistus LePa Areenan käyttöön su 7.2. alkaen

Päivitimme LePa Areenan koronaohjeistusta vastaamaan muita Espoon jalkapallohalleja (Laaksolahti ja Espoonlahti). Nämä astuvat voimaan tulevana sunnuntaina 7.2.

 

lyhykäisyydessään uudet asiat nämä:

  • Kaikilla yli 12v täyttäneillä tulee olla maski kasvoilla ennen harjoitusten alkua (valmentajilla ja muilla toimihenkilöillä koko ajan).
  • Areenan lämmittelyalueelle saa mennä vaihtamaan varusteet 5min ennen oman vuoron alkua (LUE OHJEET). Ei yhtään aikaisemmin ja liikkukaa joukkueena.
  • Harjoitukset tulee lopettaa sen verran ajoissa, että kenttä on varmasti tyhjänä ennen seuraavan vuoron alkamista (LUE OHJEET)

Meillä toiminnan järjestäjillä on iso vastuu huolehtia, että noudatamme erityisiä turvallisuusohjeita hyvinkin tarkasti.

Välittäkää tietoa omissa joukkueissanne ja huolehditaan yhdessä turvallisesta harjoittelusta.

 

Myntti ja Espoonlahti

-Halliin vasta 5 min ennen oman vuoron alkua, sitä ennen hallissa vain edellinen ryhmä

-Hallista poistuminen välittömästi oman vuoron päätyttyä

 

 

2. Kohti talvilomaviikkoa 8

 

Talvilomaviikolla 8 toistaiseksi tiedossa olevan mukaan hallit ovat auki normaalisti lukuunottamatta Espoonlahtea ja Myntinsyrjää, jotka ovat kiinni ma 22.- su 28.2. välisen ajan viikolla 8. Talvilomaviikon aukiolot vahvistetaan kuitenkin vielä tulevissa helmikuun tiedotteissa.

 

FC Espoon henkilöstö on pääsosin talvilomalla viikon 8 ja toimisto näin ollen kiinni ko. viikon. Tästäkin lisää vielä lähempänä.

 

Mukavaa alkavaa viikkoa FC Espoo!