tiedotteet kesäkuu 2020

 

Kesäkuu 3/3

 

Moi FC Espoo, vielä ennen juhannusta seuraavat:

 

 1. Ottelusiirtolomake jos pelejä tulee siirtää
 2. Kesäkuun toinen kotipeli -parannetaan edellisestä yhdessä!
 3. FC Espoon työntekijöiden kesälomat
 4. Ottelukauden maksut joukkueveloituksessa
 5. FC Espoon mediatuotantotiimiin

 

 

1. Ottelusiirtolomake

 

Mikäli otteluiden varsinaisen asettelun jälkeen tulee tarpeita siirtää pelejä joko vastustajan tai FC Espoon toimesta niin tämä lomake on se jonka kautta sovitut siirrot tehdään: https://www.palloliitto.fi/ottelusiirtolomake-alueelliset-sarjat Varmistele ja kysy tarvittaessa kenttiä toimistolta ja sovi valmennuksen ja vastustajan kanssa aika.

 

 

2. Su 28.6. FC Espoo-Iirot

 

Kesäkuun M1 joukkueen toisesta kotipelistä on tehty Myclub-tapahtuma ja ilmoittautuminen mukaan peliin on alkanut. Uskon että yhdessä FC Espoon ja kasvattajaseurojen kanssa meillä on mahdollista saada helpolla rikottua edellisen pelin jo hieno yleisömäärä 320. Huom: onhan kaikki meidän joukkueet ja sen pelaajat saaneet omat kausikortit? Tulevassa pelissä kausikortteja tullaan myös kysymään porteilla, joten on syytä ottaa kortteja mukaan. Itse toimitan T2006-07 United joukkueelle kortit ensi viikolla.

Omalta puolelta lupaan että järjestelyt stadionille tulossa ja maksukuvioissa hoidetaan aiempaa paremmin, tiedotusta ja kyltistystä myöden.

Ja hei: todistetusti anniskelualue ja jalkapallo-ottelu Leppävaarassa on toimiva yhtälö! Kannattaa vähintään käydä puoliajalla kokeilemassa jos et viimeksi ehtinyt. Tarjolla taisi olla ainakin olutta, siideriä ja lonkeroa, pientä suolaista purtavaakin.

Esiottelu klo 13.00 kun FC Espoo P2005 kohtaa PKKU:n TN1:llä, tervetuloa jo siihen – buffet palvelee. Kunniavieraana pelissä FC Espoon B-juniorit.

Su 28.6. klo 14.30 viimeistään siis nähdään, tervetuloa peliin! Tehdään näistä hienoja tapahtumia, todellisia juhlapäiviä!

 

3. FC Espoon työntekijöiden kesälomia

 

Alla kootusti työntekijöiden sovittuja kesälomia:

 

valmennusjohtaja Pehkonen: 6.7.-19.7 (Rölli yhteyshlö 6.-12.7)

toiminnanjohtaja Taivassalo: 13.7.-28.7. (Pena yhteyshlö 20.7.-28.7.)

seuravalmentaja Restuccia: 6.7-19.7.

seuravalmentaja Sampo: 9.7.-19.7

seuravalmentaja Kuronen: 13.7.-19.7.

seuravalmentaja Salmi: 20.7.-2.8.

 

Näiden mukaan huilataan noin parin viikon pätkät, vaikkei ihan helppoa olekaan. Futiskalenteri on sinänsä upean täynnä tänä kesänä! Loput kesälomapäivät ja niiden toteutuminen katsotaan myöhemmin syksyn aikana.

 

4. Ottelukauden maksut joukkueveloituksessa

 

Ottelukauden sarjapeli-veloitukset tehdään joukkueilta kolmessa osa: kesäkuun listauksessa sarjamaksut (edellinen tiedote), elokuussa kesä-heinäkuun pelien kustannukset (kenttä+tuomarit) ja sitten kauden lopuksi lokakuussa loput kentät+tuomarit. Tuomarien matkakulut seura hoitaa käytännössä edustusjoukkueita lukuunottamatta, ne ovat kuitenkin melko maltilliset kokonaisuudessa. Tämä nyt tiedoksi etenkin rahoille ja jojoille. Ottelukenttäkustannuksina käytetään samaa 25€/h (1/2 kenttä) ja 50€/h (1/1 kenttä) kuin harjoittelussa.

 

5. FC Espoon mediatuotantotiimiin

 

Ottelutapahtumien ympärille niin aikuisissa kuin nuorissakin on tarkoitus kasata FC Espoon omista pelaajista pieni mediatiimi. Jos olet FC Espoon pelaaja, 15-18 vuotias ja kiinnostunut tekemään mediasisältöä twitteriin, instagramiin, faceen, youtubeen ja toisaalta myös mm. kuvaamaan pelejä niin ole yhteydessä toiminnanjohtajaan kesäkuun lopun aikana sähköpostilla (koska sekin pitää osata). Sama viesti menee jakeluun vielä ensi viikolla myclub kohdennuksella, mutta tätä voi jo jakaa sopivissa joukkueissa. Palkkioksi tulee työstä saamaan FC Espoo tuotteita, sekä mainetta FCE-tiimiläisenä pitkin eri julkaisuja. Rohkeasti tekemää nuorekasta ja laadukasta sisältöä!

 

 

Pelejä kohti, isolla kirjaimilla kalenteriin sunnuntai 28.6. ja klo 15.00!

 

Nyt mahtavaa juhannusta kaikille, paistukoot makkarat ja kesäkurpitsat kaikilla ympäri maan.

 

-Rölli-

 

 

Kesäkuu 2/3

 

 

Moi FC Espoo – kliimaksi lähenee, ihan kohta pelataan pisteistä! Tässä vielä muutamia asioita:

 

 1. Kotipelikäytännöt 13.6.
 2. kausi käyntiin
 3. kuvaukset päätökseen pe 12.6.
 4. Antoni Dagaa FC Espoon palvelukseen 1.11. alkaen
 5. Sarjamaksut kesäkuun laskutukseen
 6. TN1 ja Säterin ohjeistukset joukkueille ja katsojille ottelukaudelle

 

1. Tervetuloa sankoin joukoin lauantaina Leppävaaran urheilupuistoon miesten avauspeliin FC Espoo-TPV klo 15.00 alkaen. Ilmoittautuminen on käynyt peliin mukavan kuumana, ja keliennusteidenkin mukaan Leppävaarassa on hieno lauantai-iltapäivän futiskeli (+19 astetta, aurinkoa)

 

Muutamia erityisohjeita jo tässä pelitapahtumaan liittyen:

-pyrimme mahdollisimman hyvin saamaan jo ennakkoon tietoon mahdolliset paikalletulijat, siksi tarkat ilmoittautumiskuviot peliin

-vähääkään kipeänä tai sairaana ei ole syytä tulla katsomoon, tai mikäli olet määrätyssä karanteenissa

-kädet on syytä pestä kotona lähtiessä, paikanpäällä pesu onnistuu yleisissä vessoissa ja katsomon sisääntuloaukoilla on käsidesiä tarjolla

-otteluun saapuminen mielellään Turuntien kautta, hiekkakentän yli kävellen sopivia etäisyyksiä pitäen

-katsomossa tulee jättää turvavälit muihin katsojiin, Lepuskin iso pääkatsomo antaa mahdollisuuden istua joka kolmannella istuimella joten se on hyvä ohjeistus. Minimissään istuinten väliin yksi tyhjä istuin eikä istuta peräkkäin

-Katettu pääkatsomo on tarkoitettu kaikille, etenkin omille junioreille perheineen sekä lapsiperheille

-Aurinkokatsomon puolella on rajattuna uimahallin puoleiseen kulmaukseen n. 100-150 paikkainen anniskelualue, joka on K-18 aluetta (anniskelualuueella tarjolla juomia ja pientä purtavaa)

-Pääkatsomon puolella palvelee kolme myyntipistettä: Stadionin takana TN1/rakennuksen välissä perinteinen pelipäiväbuffet, jossa myös makkarat grillillä, tämä puoli palvelee jo noin 12.30 alkaen lauantaina esiottelunkin osalta. Uutena myyntipisteenä on stadionin sisäpuolella juoksusuoralla ns. fanimyyntipiste, jossa myös kahvia ja virvokkeita tarjolla. Lisäksi yhden sisäänkäynnin suulla on minimaalinen kahvi/juomapiste, joka palvelee nopeasti katsojia katsomosta käsin

-toivomme katsojien jakaantuvan mahdollisimman hyvin eri myyntipisteiden kesken, ja mikäli jonoa syntyy pitämään turvavälin min 1m kunnossa. Sekä takabuffet että fanimyyntipiste toimii korttimaksuilla, katsomopisteessä toimii käteinen. Anniskelukatsomossa kelpaa niin kortti – kuin käteinenkin.

-Pelin jälkeen tai katsojien poistuessa katsomosta, toivomme että keräätte kaikki omat roskat ja toimitatte ne stadionrakennuksen takana oleviin roskakoreihin. Pidetään katsomo siistinä myös hyvän ottelutapahtuman jälkeen.

-Paikalla on myös yksi erillinen infopiste (stadionin kulma, josta käynti joko pääkatsomoon tai anniskelualueelle) josta voi mm. noutaa jo maksetut kausikortit tai ennakkoon ostetut otteluliput.

-Ennen peliä paikalla soi kesätunnelmaan sopiva musiikki, ja screeniltä on tekniikan salliessa tarkoitus näyttää tiistai-illan klassikkoa FC Espoo-Jäps. Buffetit palvelevat. Joten ennenkaikkea TERVETULOA!

 

2. Sarjakauden alku ja siihen liittyviä SPL-infoja:

 

Korona-kausi

Lähdemme poikkeukselliseen kauteen, mutta yritetään selvitä siitä kunnialla ja terveinä. Koska valvontamahdollisuutta ei ole, niin jokaisen yksittäisen henkilön tulee kantaa vastuu omasta toiminnastaan, aikuisilla luonnollisesti lisäksi lapsistaan.
Palloliiton koostamat koronainfot löydät tämän linkin takaa. Niihin on syytä tutustua.
www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/jalkapallon-kilpailutoiminnan-koronainfo
Ollaan esimerkillisiä, vastuullisia ja onnistutaan yhdessä!

Vaikka alla on linkkejä paljon, niin Palloliiton etusivuilta on ”Palvelut”, ”Ottelut ja sarjat” ja ”Info” alta hyvä päästä eteenpäin, jos on jotain sattunut unohtumaan.

Sarjamaksu
Osallistumismaksut sarjoihin löytyvät täältä, huomaa että maksu ei sisällä kenttä- eikä erotuomaripalkkioita, laskut tulevat kesäkuun lopussa.
www.palloliitto.fi/palvelut/jalkapallon-saannot-maaraykset-ja-ohjeet/jalkapallon-sarja-ja-kilpailumaksut

Sähköinen pöytäkirja

Ottelupöytäkirja on käytössä kaikissa sarjoissa, ei peli-illat eikä Karusellit.
Voit harjoitella pöytäkirjan käyttöä kirjautuneena Tasoon. Tasosta löytyy ohjeita sen käytöstä (Ohjeet-nappula joka sivulla). Testipelit häipyvät seuraavan yön aikana listaltanne. Tässä linkki kirjautumisiin: www.palloliitto.fi/kirjaudu, josta voit valita sitten Tason tai Pelipaikan.

Siivotkaa pelaajaluettelonne ja taustat poistamalla henkilöt, jotka eivät ole enää mukana. Pelaajan voi merkitä myös ei-aktiiviksi, jos tilapäisesti poissa kuvioista esim. loukkaantumisen vuoksi.

Henkilötietoja ylläpidetään Pelipaikassa, josta ne kaksi kertaa päivässä siirtyvät Tasoon. Edellyttää, että henkilörooli on aktiivinen Pelipaikassa, rooli pitää vuosittain aktivoida siellä.
Käytämme postituslistoina suoraan Tasossa olevia tietoja. Merkitkää tiedote-ruksi niille taustoille, kenen haluatte saavat tiedotteita meiltä.

Tutustukaa erityisesti viime kesänä paljon ongelmia aiheuttaneeseen kilpailumääräysten (KM) kohtaan 14§3. Tässä tiivistelmä ja alueellinen poikkeus: ylemmän joukkueen edellisessä pelissä pelanneista saa tulla alempaan peliin neljä. Jos nimi on listassa ja edestakaiset vaihdot katsotaan pelanneeksi.
Eteläisen alueen sarjoissa KM 14§3 aikarajat (31.5. ja 2.9.) eivät ole voimassa ja 8v8 sarjoissa ylempää
tulevien pelaajien määrä on kolme eikä neljä.

Pelipassit

Kun vahvistatte pöytäkirjaa, herjaa ohjelma pelaajista, joilla ei ole pelipassi voimassa. Heillä ei siis ole pelioikeutta ottelussa. Jos olette varmoja, että he ole ostaneet pelipassiin esim. ottelupäivänä ja tieto ei ole vielä siirtynyt Pelipaikasta Tasoon, voitte laittaa heidän kokoonpanoon. Pelaajat sivulta Tasosta näet ohjeita ja merkkien selitykset.

Muistakaa, että jos on edestakaiset vaihdot, niin kaikki pöytäkirjaan merkityt katsotaan pelanneeksi ottelussa, nimi listalla on siis ratkaiseva seikka.

Jos joukkue on peluuttanut pelipassitonta pelaaja, seuraa siitä tuloksen muutos 0-3 tappioksi. Älkää vain sortuko kiusaukseen peluuttaa väärällä nimellä, siitä seuraa tappion lisäksi vastuuhenkilölle toimitsijakieltoa (myös pelikieltoa) minimissään kaksi kuukautta ja lisäksi minimissään 200,- sakko.

Tutustukaa sääntöihin ja määräyksiin

Kilpailumääräyksissä olevat päivämäärät 2.9. ja 3.9. ovat tällä kaudella siirretty 13.9. ja 14.9. Koskevat pelaajasiirto- ja pelaamisoikeusasioita.

Täältä löytyy tarvittavia sääntöjä ja määräyksiä:
www.palloliitto.fi/palvelut/joukkueet-ja-joukkueiden-toimihenkilot
tai
www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/kilpailutoiminta-kaikki-sarjat

Jos tulee kysymyksiä, niin ottakaa yhteyttä ja selvitetään asiat.

Otteluohjelma

Peliajat, vaihdot, maalin ja pallon koot ym. löytyvät erotuomareiden ohjeista:
www.palloliitto.fi/palvelut/erotuomaritoiminta/alueiden-erotuomaritoiminta
Sarjan pelitapa selvinnee suoraan Tasoon kirjatuista tiedoista, jotka näkyvät sarjataulukoiden alla ja viivoina sarjataulukoissa.

Opettakaa joukkueenne pelaajatkin käymään netissä katsomassa ohjelmaa ja sarjatilannetta. Joskus saattaa käydä, että ottelun muutos ei ole tavoittanut yhteyshenkilöä, mutta netistä löytyy aina ajantasainen tieto.
Tässä linkki otteluohjelmiin, jossa voi suodattaa pelejä joukkueittain
www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto .
Valitse ensin tarvittaessa lohko ja sitten klikkaamalla sarjataulukossa joukkueen riviä suodattuu sen joukkueen pelit, voittoja klikkaamalla näkee voitetut pelit jne. Nimen kohdalta klikkaamalla näkee mm. joukkueen taustat ja pelaajat.

Ohjelmat ovat nyt lopullisia kevään osalta 5.7. asti. Jos tulee tarve siirtää ottelua, niin sopikaa ensin yhdessä uudesta pelipäivästä ja sitten yhteys meihin sähköpostilla.

Ottelusiirtomaksujen hinnat löytyvät osalta
Linkki: www.palloliitto.fi/palvelut/jalkapallon-saannot-maaraykset-ja-ohjeet/jalkapallon-erillismaksut-2020

Erotuomarit

Tulette huomaamaan, että erotuomarit tekevät mielestänne virheellisiä ratkaisuja otteluissanne, osa niistä voi olla jopa oikeasti virheellinen.  He kuitenkin tekevät parhaansa. Kunnioittaa tehtyjä ratkaisuja, turha suunsoitto ei johda mihinkään hyvään.

Kilpailumääräykset 23§6: Mikäli erotuomari ei ottelun alkamishetkellä ole paikalla, on erotuomariksi valittava pätevin saatavissa oleva erotuomari. Ellei ketään erotuomaria ole paikalla, tulee otteluun osallistuvien joukkueiden valita erotuomariksi sopivaksi katsomansa henkilö, jonka valinnasta ei voida tehdä vastalausetta.

Olkaa joustavia ja varautukaa toimimaan säännön mukaan, niin voidaan välttyä kiusallisilta ottelusiirroilta.

Varoitussakko

Joukkueen saadessa ottelussa yhteensä viisi keltaista korttia (suora punainen lasketaan kahdeksi), saa joukkue 85,- sakon.

Lisätietoja

Palloliiton Eteläisellä alueella kilpailutoiminnassa työskentelevät

Risto Rissanen
Tommi Lingman
Niina Oksman
Teemu Paulakivi
Janne Suvensalmi

Erotuomaritoiminnasta vastaavat asiantuntijat:
Antti Munukka
Mika Peltola

Jäsenpalveluihin (mm. pelipassit, pelaajasiirrot) liittyvät asiat hoituvat pääasiassa tukipalvelun kautta, sähköpostiin tuki@palloliitto.fi

Kaikki yhteystiedot löytyvät täältä: www.palloliitto.fi/info/yhteystiedot?location=1701&topic=1706

Mukavaa kautta kaikille

 

3. kuvaukset päätökseen pe 12.6

 

Kuvaukset saatetaan päätökseen FC Espoon joukkueiden osalta pe 12.6. TN1 ja TN2 välisellä nurmialueella, jossa kuvattiin seuran ensimmäinen osa viime viikolla. Laput tulee olla täytettynä – yli 18 vuotiaat voivat vielä tietysti hätätilassa täyttää laput vielä kuvauspaikallakin jossa lappuja on.

 

4. Antoni Dagaa FC Espoon palvelukseen 1.11. alkaen

 

Viime viikon aikana saimme vahvistuksen kaikilta osapuolilta ja voimme todeta ilolla, että Antoni Dagaa jatkaa FC Espoon palveluksessa hänen määräaikaisen sopimuksen päättyessä kasvattajaseura LePassa kauden jälkeen. Lyhyesti enemmän ”Tonin” sisäisestä siirrosta täällä: https://www.fcespoo.fi/?x254121=1213982

 

5. Sarjamaksut kesäkuun laskutukseen

 

Sarjatiedotteen myötä selvisi myös tämän kauden osallistumismaksut sarjoihin, jotka seura veloittaa listahintojen mukaan kesäkuun joukkueveloituksissa. Ko. linkki löytyy kohdan 2 pitkästä infopötköstä.

 

 

6. TN1 ja Säterin ohjeistukset joukkueille ja katsojille ottelukaudelle

 

 

TN1:

-ohjeistus saapua UP:hen omilla autoilla / pyörillä. Parkkialueet Turuntien puoleisella puolella palvelee parhaiten. Kävely urheilupuistoon tällöin hiekkakentän yli ilman isompia ryhmäytymisiä.

-Yksi taustahenkilö pyytää vahtimestarilta kopin avaimen, kuittaa sen ja avaa kopin oven. Sama henkilö palauttaa kopin avaimen vahtimestarille. (Huom: mieluiten suositaan ulkotiloja niin varusteiden vaihtoon kuin ottelupalavereihin, joten kopin käyttöä vältettävä. Ihan maksimissaan 15min kerrallaan kopissa)

-Kopissa käsien pesu joka kerta kentältä tullessa ja sieltä lähdettäessä

-Ei turhia varusteita ollenkaan koppiin (kuten pallosäkit yms.)

-Ei ylimääräisiä henkilöitä kopissa, pidetään mahdollisimman suuret etäisyydet

-Lämmittely kenttäalueen ulkopuolella mikäli kentällä on jo peli, vaihtoehtoina ovat nurmialueet TN1 takana, juoksusuora (lenkkareilla, ei nappiksilla) tai TN2 kenttä mikäli se tyhjänä. Edellisen pelin loputtua annetaan kentän tyhjentyä ja vasta sitten kentälle.

-Katsojien paikka on TN1 kentällä katsomossa joka on kentän sivulla. Katsojat huolehtivat turvaväleistä.

-Mahdollisten buffetpalveluiden jonotuksessa pidetään hyvät välit, suositaan korttimaksamista jos se on mahdollista ja nautitaan tuotteet omalla paikalla katsomossa. Roskat roskakoreihin käytön jälkeen.

-Katsojat kannustavat, annetaan pelaajien nauttia pelaamisesta ja tuomareiden vislaamisesta!

-Alueelta poistuminen tuloreittiä, käsihygenia muistaen

 

 

Säteri:

-Ohjeistus saapua Säteriin omalla autolla tai fillarilla. Parkkipaikat kentän välittömässä läheisyydessä.

-Pukukopin avaimen käy kuittaamassa ennen pelejä kotijoukkue (FC Espoon edustaja)Leppävaaran urheilupuistosta.

-Pukukopit ovat auki jotta pääsee vessaan. Muuten ei suositella olemaan sisällä, vaan suositaan ulkotiloja.

-Kenttäalueella vain sinne kuuluvat henkilöt eli pelaajat ja taustahenkilöt ja silloin kun kenttäaika alkaa. Lämmittelyt tehdään muualla jos kentällä vuoro menossa ja siellä pelaajia. Lämpät voi tehdä kenttäalueella jos siellä tyhjää ennen/jälkeen pelin. Mikäli kenttä täynnä niin sitten ulkopuolella/muualla.

-Myös vapaalla puolella olevat palloilijat häädetään kenttäalueelta pelin ajaksi.

-Kun peli päättynyt poistutaan kenttäalueelta ja annetaan tilaa seuraaville. Loppulämpät tehdään ylläolevan mukaan kentällä / muualla.

-Yleisö Säterissä Juoksuradalla, tai sitten jos toinen puoli on tyhjänä8v8-peleissä niin siellä vaihtopenkit ja yleisö voi olla toisella puolella. Turvavälit yleisön kesken.

-Katsojat kannustavat, annetaan pelaajien nauttia pelaamisesta ja tuomareiden vislaamisesta!

-Alueelta poistuminen tuloreittiä, käsihygenia muistaen

 

Nähdään lauantaina viimeistään!

 

 

K‍esäkuu 1/3

 

Moi FC Espoo – ja ihan mahtavaa alkanutta kesäkuuta!


1. Miestenkin kotipelit aseteltu – KAUSI ALKAA LA 13.6. klo 15.00!!
2. Ottelutapahtumien järjestelyt
3. Treenipelejä ja pukukoppikäytökset
4. Säterin pukukoppien saatavuus
5. Kunniavierasjoukkueet miesten- ja naisten kotipeleissä

 


1. M1 KAUSI ALKAA LA 13.6. klo 15.00!

Miesten edustusjoukkuekin pääsee viimein kahleistaan irti, ja samalla kauden kotiottelut potkaistaan toden teolla käyntiin. Otteluun on ollut mukavasti kiinnostusta, niinpä ohjeistusten mukaan otteluun myydän ennakkolippuja, joita voi ostaa sähköpostitse: 
FC Espoon pelaajat ja taustat ilmoittautuvat otteluun Myclub-tapahtuman kautta, jotta voidaan varmistaa ohjeistusten ja rajoitusten noudattaminen nykysäännöillä. https://www.fcespoo.fi/?x254121=1216435 Kaikki ovat toivottavasti saaneet tai tulevat viimeistään ensi viikolla saamaan oman kausikortin käyttöön.

Ottelusta tulossa vielä viimeinen käytännön info jakeluun otteluviikolla, torstaina tai perjantaina. Tervetuloa!


2. Ottelutapahtumien järjestelyt junioreissa

https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Kilpailu_uusi/korona_ohjeistus_alueellisiin_sarjoihin.pdf

Ko. linkissä yleisimmät ja varsin tarkat ohjeet Palloliitosta, joiden mukaan FC Espookin toimii. Käykää huolellisesti läpi vielä oman taustaryhmän kanssa ja valmistautukaa poikkeusoloihin näiden mukaan, pelit saadaan varmasti vietyä hienosti läpi. Lpvr:n UP:hen ja Säteriin tehdään ensi viikolla seuran toimesta vielä yleisohjeet joita voi sitten mm. jakaa vastustajajoukkueille.


3.Treenipelit alkoivat tänään la leppävaaran UP:ssa, alla ohjeistusta näihin liittyen:

-Tänä viikonloppuna treenipeleissä ei joukkueilla ole vielä käytössä pukukoppeja. Ensi viikolla pukukopit avataan peleihin käyttöön alla olevin ohjeistuksin.
-Vaihtopenkkien ympärille TN1 kentällä on tuotu lisäpenkkejä, varmistetaan teknisen alueen pelaajien etäisyydet niin ettei olla aivan vierekkäin
-Kaikki katsojat aina vain TN1 katsomossa, Säterissä kentän ulkopuolella selvästi turvavälejä noudattaen

PUKUHUONEKÄYTÄNNÖT pelikaudella
− Pukuhuonetilojen käyttöä vältetään 
✓jos niitä käytetään, niin sisällä viivytään mahdollisimman lyhytaikaisestii 
✓pukuhuoneeseen pääsy vain joukkueeseen kuuluvilla 
✓tarvittaessa pukeutuminen ja peseytyminen porrastetaan pienryhmiin, jotta turvavälit säilyvät 
✓pukuhuoneet jätetään siistiin kuntoon ja kaikki roskat (teipit yms.) laitetaan roskikseen 
− Käsien pesu tai desinfiointi aina pukuhuoneeseen tultaessa 
− Ottelupalaverit aina ulkona, jos vain mahdollista   


4. Säterin pukukoppien saatavuus

Säterin pukukoppikäytäntö toimii viime vuoden tapaan, eli UP:n vahtimestareilta voi kuitata avaimen koppeihin joka palautetaan sitten joko heti pelin jälkeen tai viimeistään seuraavana aamuna. Kopit on pidettävä erityisesti Säterissä siistinä ja hyvässä kunnossa, siellä kun ei erillistä henkilökuntaa ole paikalla. Velvoittakaa mm. vierasjoukkue siistimään aina koppi oman käytön jälkeen!

 

5. Kunniavierasjoukkueet miesten- ja naisten kotipeleissä

FC Espoon miesten – ja naisten kotipeleissä tulee toimimaan tällä kaudella ns. kunniavieras käytäntö joukkueiden kesken. Ensimmäiset vuorot on jaettu viime maanantain jojo-kokoontumisessa, ja ovat sovitut kesä-heinäkuulle näin:

KESÄKUU
LA 13.6. klo 15.00 FC Espoo-TPV M1 Stadion    P2007
SU 28.6. klo 15.00 FC Espoo-P-Iirot M1 Stadion    B-juniorit

HEINÄKUU:
TO 2.7. klo 18.30 FC Espoo-PK35/2 N1 TN1  T2007
LA  18.7. klo 15.00 FC Espoo-HJS Akatemia M1 Stadion _______VAPAANA VIELÄ!

ELOKUU:
Su 2.8. klo 15.00 FC Espoo-Klubi04 M1 Stadion P2005
La 15.8. klo 15.00 FC Espoo-Grifk M1 Stadion P2008

Kunniavieraat ovat pelissä jos nyt ei pääosassa niin vahvassa sivuosassa. Ottelutapahtuman ympärillä kerrotaan joukkueen kuulumisia, esitellään paikalla olevat pallopojat/tytöt, sekä tarjotaan pelin yhteydessä / sen jälkeen joukkueelle pienet virvokkeet. Lisäksi ottelutapahtumassa on ikäluokan vanhemmille, 6-10 hlölle järjestely/myyntihommia jotta saadaan tapahtumat toimimaan. P2007 aloittaa homman tulevana lauantaina, tarkempi info joukkueelle tulee la 13.6. hommista keskiviikkona. Tarkoitus on että aina tarkemmat ohjeet tulevat noin keskiviikkona ennen viikonlopun peliä.
La 18.7. vielä vapaana – siihen vain tarttumaan! Elokuun ja loppusyksyn pelejä tulossa vielä myöhemmin lisää tarjolle.

Kovaa vauhtia kohti ensi viikon todellista peliviikonloppua mennään jo!

Tsemppiä kaikille ja mahtavaa viikonloppua.

 

-Rölli-


--
Ystävällisin terveisin
F.C.Espoo ry/Mikko Taivassalo