tiedotteet marraskuu 2020

marraskuu 3/3

 

laajalla jakelulla 27.11. lähetetty tämä viesti:

 

1. Korona-toimenpiteet FC Espoossa

2. Lasihytti-talvisarja jää tauolle jo 28.-29.11. viikonloppuna

 

1. Korona-toimenpiteet FC Espoossa

 

Vaikutukset määräyksistä olivat tänään odotetunlaiset – kaikki sisällä tapahtuva toiminta niin aikuisilta kuin junioreiltakin keskeytyy alkaen ma 30.11.2020 joulukuun ajaksi. Lisäksi kaikki aikuisten joukkuetoiminta keskeytetään kokonaan. Fysiikkaharjoittelu siirtyy ulkotiloihin ma 30.11. alkaen.

 

-Huom! Viikonvaihteessa 27.-29.11. välillä tapahtuvassa sisätilojen harrastamisessa erityishuomio hygieniaan, ylimääräisten kontaktien välttämiseen ja yleensäkin turvallisuuteen mikäli vielä sisällä harjoittelette.

 

Joukkueet siirtyvät niille osoitetuille ulkovuoroille ma 30.11. alkaen harjoitusvuorojen mukaisesti: https://www.fcespoo.fi/seura/harjoitusvuorot/

 

2. Lasihytti-talvisarja jää tauolle jo 28.-29.11. viikonloppuna

 

Aiemmasta viestistä poiketen Talvisarjaa ei pelata edes tulevana viikonloppuna

Pääkaupunkiseudun Korona-ryhmän tiedotusten mukaisesti sisätoiminta lasten - ja nuortenkin osalta menee tauolle ma 30.11.2020 alkaen.

Joulukuun pelien uudelleen asetteluun ryhdytään kun selviää milloin päästään pelejä taas tauon jälkeen jatkamaan. Asiasta tiedotetaan osittain jo joulukuun aikana.

 

Lisäohjeita tilanteen vaikutusesta ensi viikon alkupuolella, mukavaa viikonloppua kaikille!

 

 

 

 

marraskuu 2/3

 

 

1.  Korona-vaikutukset vuoroihin

2. MV-valmennuksen vuorot kotisivuilla

3. Mahdollisuus hakea vähävaraisten tukea

4. Joulu-kampanja

5. Lisenssien ja vakuutusten ostot joulukuussa

 

 

Nämä kk-tiedotteet luettavissa myös aina kotisivuiltamme: https://www.fcespoo.fi/seura/fc-espoon-kk-tiedotteet/tiedotteet-marraskuu-2020/

 

 

1. Korona

Mahdolliset ja jo ennakoitavat muutokset loppuviikolla mahdollisesti tuleviin tiukennettuihin rajoituksiin: FC Espoo siirtyy näin vaadittaessa kokonaan ulkoharjoitteluun, kuntosaliharjoittelua myöden. Asia vahvistetaan saatujen ohjeiden myötä pe 27.11. aikana vielä marraskuu 3/3 tiedotteella.

 

 

2. MV-valmennuksen vuorot kotisivuilla

Maalivahtivalmennuksen vuorot ehdittiin juuri toimittaa kotisivuille ennen näiden uusien mahdollisten muutosten tuloa. Vuoromuutokset vaikuttavat myös mv-vuoroihin, niiden päivitys loppuviikon aikana tarvittaessa uuteen. Vuorot löytyvät kotisivuilta: https://www.fcespoo.fi/seura/harjoitusvuorot/

 

 

3. Mahdollisuus hakea tukea seuramaksuihin

FC Espoon joukkueiden pelaajilla on mahdollisuus hakea tukea seuran jäsen- ja toimintamaksuun. Tilikauden muutoksen myötä tämän loppukauden osalta jaettavaa ei enää rahastosta väliaikaisesti ole kun vuoden 2020 tukisummat on käytetty edellisen jalkapallokauden tukiin. Toimintamaksuihin 2/3 ja 3/3 on kuitenkin haettavissa tukea tukirahaston sivujen ohjeiden mukaan;  https://www.fcespoo.fi/seura/tukirahasto/

 

4. Joulu-kampanja

Joukkueille on seuran puolesta lanseerattu ns. joulukampanja jossa on toivottuja tuotteita -pipoja sekä FC Espoo-kasvomaskeja mahdollisuus tilata vaikkapa sitten pukinkonttiin. Joukkueilla on samalla myös tässä mahdollisuus tienata hieman varainhankintana omaan kassaan myynnin mukaan. Lisäksi pakettivalikoimassa on seuran edustusjoukkueiden 2021-kauden kausikortti, joka koskee sekä miesten että naisten joukkueita. Kampanjapaketit ovat kasvomaskien (10€) lisäksi:

 

FC Espoo pipo+2 kasvomaskia 30€

 

FC Espoo pipo tai kasvomaski+kausikortti 2021 40€

 

FC Espoo kasvomaski (kankainen, pestävä musta) 10€/kpl


 


 

5. Lisenssien ja vakuutusten ostot joulukuussa

Seura hankkii kootusti kaikille kauden 2021 pelaajille lisenssit ja vakuutukset joulukuun 2020 aikana. Pelaajien / vanhempien tehtävänä on tehdä merkintä MyClubiin pelaajan kohdalle mikäli pelaajalle ei hankita vakuutusta seuran toimesta. Tämä merkintä tulee tehdä 10.12. mennessä! Vakuutuskumppani on aiempina vuosina ollut hyvän hoitopolun tarjonnut OP Pohjolan Sporttiturva, mutta ensi vuoden vakuutuskumppani ratkeaa vielä joulukuun alkupuolella lopullisesti seuratason neuvottelujen myötä. Jokaisella pelaajalla voi kuitenkin olla siis oma vakuutus -kunhan tarkistat sen kattavuuden myös mahdollisissa harrastukseen liittyvissä loukkaantumistapauksissa.

 

 

Koitamme kehittää ja parantaa seuran viestintää myös vanhempien suuntaan jatkossa. Hyvää viikon jatkoa kaikille!

 

-toiminnanjohtaja-

 

 

 

 

Moi FC Espoo ja tervetuloa kaikille ihan virallisestikin joka sektorilla jalkapallokaudelle 2020-2021 näin marraskuun myötä:

 

 

1. Kiitokset Miikalle -MV-valmennus uuteen aikaan

2. Tartuntoja seurassa, muistutus ohjeistuksesta

3. Pelivuorot löytyvät sivuilta

 

 

1. FC Espoo kiittää vielä maalivahtivalmentaja Miika Salmea työstään FC Espoossa ja toivottaa mahtavaa jatkoa uralleen Rovaniemessä. FC Espoossa siirrytään näin tästä viikosta alkaen virallisesti Zyron Paro ja Jussi Ikonen-aikaan, kun herrat ovat jo täydessä työssä omien ikäluokkiensa kanssa. Päivitetyt seuran päätoimiset yhteystiedoin ja työnkuvineen löytyvät osoitteesta: https://www.fcespoo.fi/seura/toimihenkilot/

 

2. Tartuntoja seurassa, muistutus ohjeistuksesta

FC Espoon joukkueissa on kuluneen viikonlopun ympärillä havaittu valitettavasti Korona-tartuntoja kahdessa eri joukkueessa; P2009 sekä B-poikien joukkueessa. Ko joukkueiden altistusselvitykset hoituvat THL:n johdolla eteenpäin, varotoimena molemmat joukkueet ovat nyt kuitenkin karanteenissa eivätkä harjoittele joukkueina toistaiseksi. Samoin kuluneen viikon karanteenissa ovat vähintäänkin varotoimina seuran fysiikkavalmentaja Joel Restuccia sekä maalivahtivalmentaja Zyron Paro. Asiasta tiedotetaan lisää kun karanteenilaajuus ja aikataulut varmistuvat lopullisesti.

Ei liene huono väli nyt muistuttaa seurassamme yleisten ohjeistuksien, hygienian sekä turvavälien pitämisen merkityksestä:

-EI KÄYTETÄ PUKUKOPPEJA kuin vain nopeaan vaatteiden vaihtoon maksimisssaan, mieluiten ei ollenkaan!

-KÄSIEN PESU ennen ja jälkeen joka harjoituksen on äärimmäisen tärkeää!

-VAIN TERVEENÄ harjoituksiin ja tapahtumiin, yskiminen käsivarteen ja sylkemistä vältettävä kaikissa tilanteissa

-TURVAVÄLIT (1,5m) kaikkialla muualla kuin itse harjoitus/ja pelitapahtumassa muistettava!

-KASVOMASKIN käyttö ohjeistusten mukaisesti kaikissa sisätiloissa!

 

3. Pelivuorot löytyvät sivuilta

 

Pelivuorot päivitetään n. viikon välein sivuille: https://www.fcespoo.fi/seura/harjoitusvuorot/ - niiden varaamiseksi lisää yhteys aina Rölliin puhelimella.

 

PS. iloisia uutisia viikonloppuun toi taas seuravalmentajamme Toni Dagaan sunnuntaina syntynyt perheen toinen lapsi, FC Espoo onnittelee koko perhettä – Toni tätä myöden vähintään kuluvan viikon isävapailla luonnollisestikin.

 

Mukavaa alkavaa viikkoa, koitetaanhan kaikki pysyä ensisijaisesti terveenä taas!

 

-Rölli-