FC Espoo ja urheilu Mehiläinen aloittavat yhteistyön

21.12.2023

FC Espoo ja Mehiläinen ovat solmineet kumppanuussopimuksen. Sopimus on 1 + 1-vuotinen.

”Mehiläisestä saamme laadukkaan kumppanin, jonka ammattilaiset auttavat meitä pelaajakehitystyössämme. Kun elämän yllätyksellisyys kohtaa ja mahdollinen loukkaantuminen tapahtuu seuramme pelaajalle, saamme Mehiläisestä seuramme pelaajille parhaan mahdollisen hoidon ja kuntoutuksen”, avaa FC Espoon toiminnanjohtaja Katri Juhola kumppanuussopimusta.

”Yhteistyömme ei rajoitu pelkästään vammojen hoitoon ja kuntoutukseen. Kumppanuuden myötä haluamme kehittää seuratoimijoidemme osaamista ennaltaehkäisevässä työssä taataksemme seuramme pelaajille mahdollisimman paljon terveitä harjoittelupäiviä, mikä on ehdoton edellytys pitkäjänteiselle ja kokonaisvaltaiselle pelaajakehitystyöllemme. Koemme myös tärkeänä, että kumppanuus antaa oivan mahdollisuuden kouluttaa seuratoimijoidemme ensiaputaitoja nimenomaan futisvammojen hoidossa”, jatkaa Katri.

Mehiläisen seurakumppanuuksista vastaava Elina Myllymäki viitoittaa yhteistyön tavoitteita.

”Oma Mehiläinen -sovellus ja OmaUrheilu osana sitä tuovat hoidon ja kuntoutuksen lähelle FC Espoon koko futisperhettä. Lataamalla Oma Mehiläinen -sovelluksen ja aktivoimalla OmaUrheilussa pelaajat ja perheenjäsenet osaksi kumppaniamme FC Espoota on omien tietojen hallinta yhdessä paikassa ja seuran oma hoitotiimi kaikkien käytössä. Kun tarvetta lääkärissä käynnille ja lääkärin määräämille hoidoille ilmenee, Mehiläisen OmaUrheiluun FC Espooseen rekisteröityneet pelaajat ja perheenjäsenet tukevat omalta osaltaan FC Espoon seuratyötä kertyvien bonusten avulla.”

”Me Mehiläisessä teemme kaikkemme, jotta FC Espoon pelaajat, perheenjäsenet ja toimihenkilöt voisivat antaa kaikkensa”, päättää Elina.

”Kehitämme kilpapelaajia, rakennamme ihmistä ja hyvinvointia -YHDESSÄ”