Käpylä United ja FC Espoo yhteistyöhön!

29.6.2023

FC ESPOO RY JA KÄPYLÄ UNITED RY ALOITTAVAT SEURAYHTEISTYÖN
FC Espoon ja Käpylä Unitedin seuraedustajat ovat käymissään neuvotteluissa päättänee aloittaa laajapohjaisen yhteistyön. Yhteistyön lopulliset sisältöpäätökset tiedotetaan elokuun alussa. Yhteistyö tulee perustumaan kauden 2023-2024 alusta alkaen Käpylä Unitedin ja FC Espoon yhteisen kilpapelaajapolun rakentamiseen. Yhteistyö tarjoaa mahdollisuuksia myös harjoitus- ja otteluolosuhteissa niin Espoossa kuin Helsingissä. Niin ikään FC Espoon täysin uudistetun valmennuslinjan lisäksi tavoitteena on rakentaa Käpylä Unitedin kanssa kansainvälisiä yhteistyökokonaisuuksia sekä rakentaa kaupallista yhteistyötä.
”Siinä seurojen yhteistyömuodossaan, jossa FC Espoo on vuosikymmenten aikana opittu tuntemaan, lakkaa olemasta tulevana syksynä. FC Espoo on jatkossa avoin kilpajoukkuetoimintaa harjoittava jalkapalloseura, johon kaikki riittävän tason omaavat junioripelaajat ovat tervetulleita”, kiittelee ja toteaa FC Espoon puheenjohtaja Jari Virrankoski.
”Nyt on FC Espoon aika toimia omista lähtökohdistaan. Tunnettuna kilpaseurana ja pelaajien kasvattajana koemme löytäneemme Käpylä Unitedissa arvoiltaan ja osaamiseltaan samanlaisen ammattimaisesti hoidetun jalkapallon kilpaurheiluseuran. Tavoitteena on tarjota molempien seurojen pelaajille ja kaikille toiminnastamme kiinnostuneille uusille pelaajille laadukas pelaajan arki ja turvallinen, ammattilaisten valmentama kilpaurheilutoiminta”, tiivistää FC Espoon toiminnanjohtaja Katri Juhola.
Käpylä Unitedin puheenjohtaja Timo Maakannas näkee samalla tavoin valtavasti synergiaetuja seurojen välisessä yhteistyössä. ”Seurojemme sijainnit ovat lähellä toisiaan, mikä mahdollistaa pelaajien helpon liikkumisen yhteisiin tapahtumiin. Lisäksi pystymme yhteistyössä tarjoamaan koko pk-seudun lapsi- ja nuorisopelaajille huippulaadukkaan kasvuympäristön tavoitella omia unelmiaan jalkapalloilijoina kahden laadukkaan seuran yhteistyön kautta. Yhteistyön rakentamista ja kehittämistä edesauttaa seuratoimijoiden yhteinen historia ja tuttavuus, vahva ammattitaito ja yhteiset arvot”, luettelee Timo Maakannas yhteistyön kulmakiviä ja sen tarjoamia mahdollisuuksia.
FC Espoo ja Käpylä United pitävät tiiviisti jäsenistönsä ja sidosryhmänsä tietoisina yhteistyösisältöjen rakentamisen etenemisestä ja sen lopputuloksista elokuun alussa.