Rami Mäkelä ja Antte Vuosku valmentajiksi 2012 syntyneiden joukkueisiin kaudelle 23-24

4.7.2023

 

Rami Mäkelä ja Antte Vuosku valittu FC Espoon D12 -ikäluokan vastuuvalmentajiksi pelikaudelle 2023-2024.

 

FC Espoon perustettavien ikäluokkien, tytöt D12 (2012 -syntyneet) ja pojat D12 (2012 -syntyneet), vastuuvalmentajat on valittu. Rami Mäkelä toimii vastuuvalmentajana pelikaudella 2023-2024 poikien D12 -joukkueessa. Vastaavasti Antte Vuosku on tyttöjen D12 -vastuuvalmentaja pelikaudella 2023-2024.

Molemmat niin Rami kuin Antte ovat tuttuja valmentajia FC Espoon seurayhteisössä. Rami Mäkelä tunnetaan arvostettuna ja osaavana pelin opettajana. Rekrytointiprosessia Rami valaisee seuraavin sanakääntein:

”Siirtyminen kokopäivätoimiseksi valmentajaksi FC Espooseen on hieno askel valmentajaurallani. Kun minulle tuli mahdollisuus astua FC Espoon kilpajalkapalloseuran palvelukseen kokonaisuudessaan, valinta valmentajaurani seuraavasta askeleesta oli helppo tehdä”, Rami toteaa.

”Meillä on FC Espoossa kunnianhimoiset tavoitteet ja ammattitaitoista osaamista niiden saavuttamiseksi. Lisäksi yhteistyö Käpylä Unitedin kanssa avaa meille uusia mahdollisuuksia kilpapelaajakehitystyössä ja olosuhdeasioissa.” Rami jatkaa.

Antella on laaja kokemus tyttöjen valmentamisesta. Hän muun muassa valmensi kuuden vuoden ajan NJS 02 -syntyneitä tyttöjä. Anten henkilökohtaiseen erikoisosaamiseen kuuluu fyysinen valmennus, jota Antte on ansiokkaasta toteuttanut FC Espoossa useamman vuoden ajan eri ikäluokkien valmennustiimeissä.

”Tartun innolla vastuuvalmentajan tehtävään. Tiedän ja tunnen juuri tämän ikäluokan oppimistavoitteet, -menetelmät ja arvioinnin erittäin hyvin aiemmista valmennuspesteistäni ”, Antte avaa tuntemuksiaan ja valmennushistoriaansa.

”FC Espoo on eteenpäin suuntautunut kilpajalkapalloseura. Valmennus on tiimityötä. Työskentely kohti ensi kautta on jo aloitettu -YHDESSÄ”, Antte viestittää.

Kuin yhdestä suusta Rami ja Antte päättävät:

Muistathan, että FC Espoon uusien joukkueiden perustamisleiri pidetään 3.8-4.8.2023 Espoon Säterissä. Lämpimästi tervetuloa D12 (2012-syntyneet) tytöt ja pojat näyttämään osaamistasi FC Espoon kilpaseuraleirille.