FC Espoon viimeinen lohkopeli Kakkosessa pelattiin Rajamäellä NJS:n vieraana. Espoolla oli vielä teoreettinen mahdollisuus ohittaa NJS lohkon kärjessä, mutta se olisi vaatinut neljän maalin voittoa. Tässä tilanteessa oli ymmärrettävää, että NJS päätti suosiolla jättää jalkapallon pelaamisen FC Espoolle ja keskittyä äärimmäiseen puolustamiseen kaikilla lajissa tunnetuilla tekniikoilla.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin siis yhtä maalia. Tukkoiseen boksiin oli vaikea murtautua. Espoo tuotti koko joukon vetoja, mutta vetojen laatu ja tarkkuus ei nyt ollut kohdillaan. Toisaalta NJS:n vaarallinen vastahyökkäysase, Cynthia Uwak, pidettiin täysin kurissa.

Puoliajan paras tilanne nähtiin 39. minuutilla, kun Aurora Troberg keskitti rangaistusalueen rajalta NJS-puolustuksen selän taakse. Paikalle ehätti Veera Sipari, jonka jatko päällä meni hieman maalin ohi. Näin puoliaika päättyi maalittomana.

Maaleja olisi kuitenkin tarvittu, joten valmennus vaihtoi pelimuodon toiselle puoliajalle kolmeen puolustajaan: vuorenvarmasti pelannut toppari Milla Hellgren vaihdettiin pois ja María Soriano tuotiin kolmanneksi kärjeksi. Tietoinen riski kostautui heti 47. minuutilla, kun Uwak katkaisi syötön keskialueella, purjehti puolustuksen ympäri ja sijoitti NJS:n johtomaalin 1—0.

Toivo pilkahti muutama minuutti myöhemmin, kun Iida Pesonen suoritti tyylipuhtaan Zidane-harhautuksen ja veti komeasti tolpan viereen tasoituksen 1—1. Paras tilaisuus lisämaaliin tuli 71. minuutilla, kun NJS oli hetkeksi innostunut nostamaan puolustusta ja Sara Jaatinen pääsi läpiajoon. Jaatinen tšippasi pallon kauniisti vastaan tulevan maalivahdin yli, mutta sen lentorata valitettavasti kulki tolpan väärältä puolelta.

Vaikka voittoa ei tullut, FC Espoon pelaajat onnistuivat viimeisessä pelissä hienosti. Lataus oli kohdillaan, ja omaa peliä toteutettiin mallikkaasti. NJS ei pystynyt halutessaankaan pitämään palloa, vaan Espoo riisti sen itselleen muutamassa sekunnissa. Lopputulokseksi jäi 1—1, joka riittää NJS:lle karsintapaikkaan. FC Espoo puolestaan joutuu tyytymään lohkokakkospaikkaan jo toista vuotta peräkkäin. Kauden tavoitetta ei tänä vuonna saavutettu, mutta toistettu tulos osoittaa, että oikeat ainekset divisioonanousuun ovat kasassa.

Kotijoukkueen raati valitsi Iida Pesosen FC Espoon parhaaksi pelaajaksi.