FC Espoon uusien joukkuiden vastuuvalmentajat selvillä

4.8.2020

P2009 ja T2008-09 joukkueet aloittavat FC Espoossa lokakuun 2020 aikana

 

FC Espoossa aloittavien ikäluokkien valmennustiimit alkavat olla selvänä. Poikien 2009 – syntyneiden ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2021 toimii Antoni Dagaa (Uefa C). ”Toni” valmentaa myös FC Espoon P2007 – ryhmää ja tuttu kaveri jo yhteistreenien perusteella pelaajille. Antoni on FC Espoon päätoiminen työntekijä kaudella 2021 toimien kahdessa ikäluokassa vastuuvalmentajana. Työn kuvaan kuuluu myös 20 prosenttinen panos Leppävaaran Pallon toimintoihin. Muut valmennusryhmän jäsenet ovat John McCartney ja kolmas valmennustiimin jäsen julkaistaan myöhemmin.

Tyttöjen T2008 – 2009 syntyneiden ryhmän vastuuvalmentajaksi on valikoitunut Jukka Lappalainen. Jukka asuu Hyvinkäällä ja omaa Uefa A valmentajalisenssin. Jukalla on laaja kokemus tyttöjalkapallosta. Hän on toiminut mm. HyPS:n valmennuspäällikkönä, Uudenmaan piiri- ja aluejoukkueiden valmentajana, TiPS:n naisten liigajoukkueen valmentajana ja TU17 maajoukkueen valmentajana. Näiden tehtäviensä lisäksi Jukka on ollut HJK:n TB SM-joukkueen ja Naisten liigan reservien valmentajana ja viime kaudella Jukka toimi VJS:n TB-joukkueen apuvalmentajana. Siviiliammatiltaan Jukka on erityisluokan opettaja. Muu valmennustiimi julkaistaan kokonaisuudessaan vielä elokuun aikana.

 

Pelaajavalinnat joukkueisiin pyritään tekemään syyskuun alkupuolella FC Espoo Cup -turnauksen jälkeen ja joukkueiden varsinainen toiminta lähtee käyntiin lokakuussa syysloman jälkeen aikaisintaan ma 19.10.2020 – aloitukseen palataan vielä tarkemmin syyskuun 2020 aikana.

 

 

Terveisin,

Antti Pehkonen

Valmennusjohtaja

FC Eepoo