Elina Kuronen vuoden nuorten valmentaja

26.1.2021

Juniorivalmentajat ry valitsi vuoden ansioituneita valmentajia

FC Espoon naisten ja T2007-joukkueen valmentaja Elina Kuronen sai hienon kunnianosoituksen viime viikon päätteeksi, kun hänet valittiin vuoden nuorten (U12-U15) valmentajaksi. Alla raadin perustelut:

 

Nuorten valmentaja, tytöt

Elina Kuronen, FC Espoo

"Elina aloitti valmentamisen omassa kasvattajaseurassaan PEP:issä vuonna 2008 ja tämän seuran väreissä hän myös valmensi alusta saakka 2006-syntyneitä tyttöjä, jotka sykähdyttävät tavallaan pelata jalkapalloa. Sittemmin Elina on valmentanut FC Espoossa 2006- ja 2007-syntyneitä ja tehnyt erinomaisesta työtä. Molemmat joukkueet ovat oman ikäluokkansa kärkeä Suomessa.

Vastustajan valmentajan näkökulmasta Elina on tehnyt ison vaikutuksen toiminnallaan. Hän on todellinen ammattilainen ja pystyy pelien jälkeen tuloksesta riippumatta käymään peliä analyyttisesti läpi sekä keskittymään peleissä vain ja ainoastaan oman joukkueensa auttamiseen, jättäen kaiken ylimääräisen ulkopuolelle. Koskaan en ole kuullut hänen selittelevän mitään. Erittäin pidetty ja arvostettu valmentajapersoona kautta linjan."

 

Elina itse toteaa olevansa kiitollinen saamastaan palkinnosta: "varsinkin aika raskaan viime kauden jälkeen tuntuu kyllä tosi hyvältä tällainen huomioiminen, kiitos vaan raadille valinnasta"

 

FC Espoon koko seurayhteisö onnittelee vilpittömästi "Ellua" ja toivottaa mahtavaa kautta 2021 - kun vain päästäisiin tositoimiin aikanaan.

 

Seurayhteisöstä ehdokkaiden listalla olivat lisäksi hienosti LePan Otto Oja (P2011-kilpa vastuuvalmentaja) sekä jo RoPsin riveihin FC Espoosta siirtynyt Miika Salmi (maalivahdit U12-aikuiset)

 

#fcespoo