KaaPo-FCE, Naisten Ykkönen, 0-0 sekä FC Rauma-FCE 0-7, Bt I.div.B-lohko. FCE B-tytöt lohkokärki!

13.5.2007


Lauraa harmitti tasuri!!!
Lauraa harmitti tasuri!!!


FCE Naiset kohtasivat KaaPon la 12.5 Kaarinassa ja tuloksena siis maaliton tasaeli. FCE B-tytöillä oli myös matkaottelu Raumalle, missä paikallinen FC Rauma jäi nollille FCE:n maalatessa 7 kertaa.

Pasin kommentit lauantain pelistä KaaPo-FCE:

Lähtöasetelmat otteluun olivat selvät, kolmea pistettä lähdettiin Kaarinasta hakemaan, olihan alla tappio ja tasapeli eikä maalinteossa oltu vielä onnistuttu. Joukkueen latautuminen otteluun onnistui hyvin ja aistittavissa oli, että helpolla ei pisteistä luovuta tälläkään kertaa. Ensimmäisellä puoliajalla peli aaltoili paljon päästä päähän KaaPon hieman enemmän hallitessa peliä. Espookin sai hetkittäin painettua pelin vastustajan kenttäpuoliskolle. Positiivista onkin, että keskialueen pelaaminen paranee peli peliltä. Molemmat joukkueet saivat muutaman puolittaisen maalipaikan, mutta viimeistelyssä oli molemmilla toivomisen varaa, joten numerot pysyivät nollissa.

Toisella jaksolla jatkettiin melko samalla kaavalla. KaaPo pelasi keskialueella huolellisemmin ja hallintaprosentit olivat enemmän kotijoukkueen puolella. Tätä kautta se sai luotua myös muutaman vaarallisen maalintekopaikan, mutta edelleen viimeistely ontui. Täysi tunnustus on myös jälleen annettava Espoon veskari Erika Haliselle, joka jatkoi loistopelejään ja piti puolustuksen avustuksella jälleen nollan.  Espoon hyökkäyspeli takkuili pelin vanhetessa loukkaantumisten myötä. Toki muutama puolittainen paikkakin oli, mutta se viimeinen silaus puuttui.

Peli päättyi siis jälleen maalittomaan ja näin kotijoukkueelle ensimmäinen pistemenetys. Espoon peli menee koko ajan eteenpäin ja joukkueessa on hyvä tekemisen meininki. Jatkossa tullaan paljolti keskittymään pallolliseen pelaamiseen ja hyökkäyspelin harjoitteluun. Sitä kautta pyritään saamaan maalierokin plussan puolelle ja täysiä pistepotteja plakkariin!