Miesten edustusjoukkueen valmentajat nimetty

14.11.2009


Miesten edustusjoukkueen valmentajina kaudella 2010 tulevat toimimaan Rami Luomanpää apunaan Ari "Aki" Asukka. Rami jatkaa siis monen vuoden menestyksekästä työtään joukkueen parissa. Ari on vastannut kolme edellistä kautta Käpylän Pallon miesten edustusjoukkueen valmennuksesta.

Valmennuskaksikon taustalta löytyy pitkä kokemus valmennustyöstä sekä FC Espoon kasvattajaseuroissa että myös FC Espoossa. Rami on aloittanut valmentamisen FC Kasiysissä ja sittemmin toiminut monta vuotta FC Espoon miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja seuran valmennuspäällikkönä. Ari valmensi vuosituhanteen vaihteessa mm. Leppävaaran Pallon miesten edustusjoukkuetta kakkosessa. Kaudella 2003 hän toimi FC Espoon miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä. Mainittakoon, että Aki pelasi itse 1980-luvulla Karakallion Pallossa, joka on yksi FC Kasiysin fuusioseuroista.

FC Espoossa olemme erittän iloisia ja tyytyväisiä tästä ratkaisusta ja seura toivottaa vasta valitulle valmennuskaksikolle sekä koko joukkueelle menestystä ja onnea tulevalle kaudelle.

Matti Myllymäki

FC Espoo/hallituksen puheenjohtaja