FC Espoo ja kasvattajaseurat vahvoina Stadi Cupissa

15.6.2011

14.6.2011 - Helteinen tyttöjen oma Stadi Cup -turnaus oli täynnä FC Espoon sekä sen kasvattajaseurojen KaPyn, LePan ja FC Kasiysin hienoja otteluita ja mitalijuhlaa.

A/B-junioreiden eli lähes aikuisten sarjassa pelannut FC Espoon B-tyttöjen joukkue oli lähellä koko Stadi Cupin voittoa ja toi kotiin upeasti hopeamitalit koettuaan koko turnauksen ainoan tappionsa vasta loppuottelussa yhdistettyä Honka/HooGee-joukkuetta vastaan. Lopputulos 0-1 oli niukkaakin niukempi häviö ja pelitapahtumiin nähden olisi voinut päättyä myös toisinpäin.

 

Astetta nuorempien sarjoissa sekä FC Espoon C15 että C14 pääsivät pronssiotteluihin hävittyään tiukassa pudotuspelissä molemmissa sarjoissa lopulta ykköseksi tulleille Vantaan VJS:n joukkueille. Tuloksena näistä sarjoista pronssimitalit. Ainakin vanhempien C-tyttöjen välierässä voitto oli tilanteiden ja paikkojen osalta vahvasti Espooseen päin kallellaan. Nyt kuitenkin kävi näin, joten nälkää heinäkuun lopun F.U.N-turnaukseen jäi varmasti. 

 

C15-sarjassa pelasi myös 96/97-syntyneiden yhdistelmäjoukkue, joka raivasi loppujen lopuksi tiensä aina B-finaalin voittajaksi. Mahtava suoritus hyvin yhteenhitsautuneelta kahden ikäluokan ryhmältä, johon nuoremmista saatiin vielä sunnuntaiksi lisää apuja. Yhteispelillä se sujuu! 

 

Ikäluokista on kasvamassa erinomaisia pelureita FC Espoolle jatkossa.

 

Nuoremmissa ikäluokissa D-junioreista alaspäin kasvattajaseurojemme tytöillä oli vastaavanlaista menestystä ja hurjaa menoa. FC Kasiysin D13-tytöt voittivat B-finaalin. Onnittelut! LePan D12-tytöt selvisivät välieriin ja saivat pronssia. FC Kasiysin D12- ja E11-tytöt voittivat alkulohkonsa puhtaalla pelillä, mutta pudotuspeleissä tuli niukat tappiot. 

 

E10-ikäluokassa Kasisysi Mimmileijonat selvittivät paikan upeasti finaaliin asti. Niukka 1-2 tappio finaalissa ja kotiin  viemisinä hopeamitalit. Onneksi olkoon Mimmileijonat!

 

Uusimman kasvattajaseuramme KaPyn E11-tytöt pelasivat uransa ensimmäistä isoa turnausta ja hakivat turnauskokemuksia mutta ei täälläkään ilman voittoa kotiin lähdetty. B-cupissa tie pysähtyi harmittavasti rankkareihin.

 

Kokonaisuutena upeaa menestystä ja osoitus, että Espoossa tytöt osaavat pelata hienoa jalkapalloa ja pitää sen lisäksi hauskaa kentällä. 

 

Kiitos kaikille joukkueita tukeneille ja avustaneille! Kaiken kaikkiaan FC Espoon, FC Kasiysin, KaPyn ja LePan muistoina upeita otteluita, tiukkoja taisteluita, hikisiä nojauksia kentällä ja halauksia sen reunoilla, paljon iloisia hetkiä, kymmeniä litroja vettä ja vieläpä hyvä rusketus. Upeata TYTÖT!