HPS – FC Espoo

3.5.2013

Edustukselle täysi pistepotti

FC Espoon miesten edustusjoukkue kohtasi torstai iltana Talin hallissa HPS:n. HPS tiedettiin etukäteen kokeneeksi ja fyysiseksi kolmosen joukkueeksi. Yllätys ehkä oli, että joukkue jaksoi koko 90 minuuttia ja piinasi espoolaisia aina loppuminuuteille asti.

Siniset aloittivat ottelun taas terävästi ja peli pyöri HPS:n päädyssä, mutta vaarallisia paikkoja ei päästy luomaan vastustajan tiiviin puolustuksen keskelle. 35 min kohdalla espoolaiset saivat vapaapotkun 18 metristä, jonka Modou Ngum sijoitti hienosti oikeaan takakulmaan.

Toinen puoliaika oli varsin vauhdikasta peliä ja tapahtumat aaltoilivat päästä toiseen. Sinisillä oli parikin paikkaa ratkaista ottelu, mutta tehot jäivät puuttumaan tällä kertaa. ”Menimme taas eteenpäin, kun pelimme pysyi kasassa pidempään” kommentoi espoolaisten valmentaja tapahtumia pelin jälkeen. ”Alakerran toppariparin Salminen-Halonen yhteistyö paranee koko ajan. Keskikentällä Pasi Issakainen taisteli ja oli myös hyvä. Kärkimiesten Peik Salmisen ja Modou Ngumin onnistumiset ovat myös merkkejä paremmasta” Laitila jatkoi.

FC Espoon seuraava ottelu pelataan Leppävaarassa to 9.5. klo 15:00. Vastassa on silloin FC Kontu.