FC Espoo - FC Kontu Leppävaarassa klo 18:30

31.7.2016

Edustus yrittää palata voittojen tielle, kun se saa vieraita Kontulasta

Hienon alkukauden jälkeen FC Espoo ei ole päässyt pisteillä juhlimaan, tällä hetkellä takana on kolmen ottelun tappioputki eikä maaalinteossa ole onnistuttu kuin kerran. Vaikka viimeisestä voitosta on aikaa, majailevat espoolaiset vielä lohkon viidennellä sijalla. 

Alkukauden aikana FC Espoo pelasi erittäin hyvää puolustuspeliä ja teki tarvittavat maalit voittojen saamiseksi. Parhaimmillaan joukkue pystyi pitämään maalinsa puhtaana viisi ottelua putkeen. Kahdessa edellisessä ottelussa oma maaliverkko on heilunut kuitenkin seitsemän kertaa, joka on yhtä paljon kuin muissa kauden otteluissa yhteensä. Onkin elintärkeää, että kotijoukkue saa taas puolustuksensa kuntoon, jotta se voi taistella pisteistä.

Tänään vastaan asettuu FC Kontu, jonka espoolaiset kävivät voittamassa lukemin 0-3 kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. FC Kontu pitää tällä hetkellä b-lohkon perää kuudella pisteellä. Sillä on takanaan kuitenkin hyvä peli sarjajohtaja FC Honkaa vastaan, vaikka joukkue sen hävisikin 0-2. Viimeisestä viidestä ottelusta FC Kontu on onnistunut keräämään vain yhden pisteen.

FC Espoolla on tänään siis oiva tilaisuus nousta takaisin voittojen kantaan, joten tule kannustamaan kotijoukkue voittoon Leppävaarassa klo 18:30.