Edustus aloittaa neljän pelin elokuun KäPa:n isäntänä

4.8.2017

FC Espoo - KäPa Leppävaarassa 4.8. 18:30

Viime perjantaina 4-1-tappion Porissa kärsinyt Sininen palaa tänään kotinurmelleen parin viikon tauon jälkeen. Sarjataulukossa putoamisviivan alle ajautuneen edustuksen viimeinen voitto on kesäkuulta, ja KäPa-ottelusta kaivataan kipeästi pisteitä.

Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi käpyläläisten selkeään 3-0-voittoon toukokuun loppupuolella. Sesongin mainiosti aloittanut ryhmä on FC Espoon tapaan pelannut viime ajat mollivoittoisesti, ja voitottomien otteluiden putki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi.

Yhä B-lohkon nousutaistossa mukana sinnittelevä KäPa on päästänyt 13 ottelussa vain 10 maalia. Joukkue on puolustanut täten parhaiten koko lohkossa, vaikka joutuikin antautumaan viime kierroksella kolmesti: FC Espootakin aiemmin edustanut Joel Paatelainen takoi FC Viikingeille hattutempun itähelsinkiläisten 3-1-kotivoitossa.

Sinisen tuloksellisesti heikohkoista otteista huolimatta kesätauon jälkeiset pelit ovat tuoneet myös ilonaiheita. Ulkomailta Suomeen palannut Jaakko Lepola on saanut alleen kaksi 90-minuuttista, kun kansainvälinen siirtoikkuna aukesi ja miehen peliluvat saatiin kuntoon. Loukkaantumisista kärsinyt Linus Salminen on kerännyt otteluissa niin ikään täydet minuutit, ja pitkään sivussa ollut Joni Saastamoinen teki paluun edustuksen harjoituksiin ja kokoonpanoon.