B-pojat avasivat karsinnat voitokkaasti NJS:n vieraana

5.2.2018


Päävalmentaja Teemu Husso odottaa tasaista karsintasarjaa.

FC Espoon B-poikien joukkue aloitti sunnuntaina SM-karsintasarjan pelinsä Nurmijärven jalkapalloseuran vieraana Klaukkalassa. Hyytävä pakkaspäivä piti pelaajat ja katsojat varpaillaan mutta erinomaisessa kunnossa ollut kenttä mahdollisti vauhdikkaan ja kovatempoisen ottelun.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueilla oli paikkansa maalintekoon. FC Espoo aloitti pelin vahvasti mutta puoliajan keskivaiheilla NJS otti hetkellisesti hallinan pelistä. Loppua kohden Espoo sai taas pelistä otetta ja lopulta Jimi Kovalainen viimeisteli lähietäisyydeltä varmasti vierailijoiden 0-1 johdon. Janne Partanen lisäsi vielä johtoa juuri ennen taukovihellystä, sijoittamalla pallon rangaistusalueen rajalta takakulmaan.

Toisella puoliajalla FC Espoo jatkoi vaarallisten hyökkäysten luomista ja lopulta vaihdosta sisään tullut Maxim Katisko kaunisteli vielä loppunumeroiksi 3-0.

Päävalmentaja Teemu Husso iloitsi suojattiensa esityksestä ja koki, että jokainen pelaaja ylsi tekemisessä omalle hyvälle tasolleen. Joukkue on valmistautunut tulevaan sarjaan huolella, mutta kehitettävää yhä löytyy.

-Valmistautuminen on kulkenut oikeaan suuntaan, vaikkakin vaihtelut ovat olleet suuret ja tunteet menneet välillä laidasta laitaan. Odotan kovaa taistelua sijoista kuuden joukkoon ja seitsemäs joukkue joutuu varmasti pettymään raskaasti. Meille tärkeimmät vastustajat ovat PK-35, Inter ja TPS. Tavoitteena on tietysti hankkia sarjapaikka tulevaan SM-sarjaan, Husso kertoo.

B-poikien karsinnat jatkuvat ensi lauantaina vierasottelulla Futuraa vastaan Järvenpään monitoimihallissa.