Sinisellä edessä tärkeä kotiottelu - vastassa uusi tuttavuus

8.6.2018


FC Espoo - HJS Leppävaaran stadionilla 9. kesäkuuta kello 17:00

Viime perjantaina 2-1-tappion Töölössä HIFK/2:lle kokenut FC Espoo palaa kotinurmelleen huomenna lauantaina. Sininen ei pystynyt vieläkään avaamaan pistetiliään vieraissa, mutta kotona on kulkenut mukavasti: kahdesta viime matsista on tullut täydet kuusi pistettä.

Laitapakki Altin Ademaj pelasi kummassakin näistä otteluista täydet minuutit. VJS:stä Siniseen kesken kauden siirtynyt laitapakki kertoo, että muu joukkue on ottanut hänet hyvin vastaan. 

- On ollut helppoa tulla joukkueeseen. Meillä on rentoja tyyppejä, jotka ovat pelikentällä kovia tekijöitä. Valmennus on todella osaavaa ja ammattitaitoista.

Sininen on tällä hetkellä yhden sijan putoamisviivan yläpuolella. Ademaj myöntää, että tuloksellisesti alkukausi on ollut pienoinen pettymys, sillä suurin osa hävityistä otteluista olisi ollut mahdollista kääntää voitoiksi.

- Matkalla on ollut vähän huonoa onneakin. Oma pelini on tuntunut menevän parempaan suuntaan viikko viikolta. Olen päässyt paremmin mukaan pelitapaamme, Ademaj toteaa.

- HJS kaatuu lauantaina omalla pelillämme. Meidän tulee olla tehokkaita molemmissa päissä.

Sarjanousija haluaa pois jumbopaikalta

Kolmosesta täksi kaudeksi Kakkoseen noussut HJS avasi pistetilinsä sesongin viidennessä ottelussa, kun niin ikään uusi tulokas HIFK/2 kaatui vieraissa.

Sitä ennen joukkue koki pari niukkaa tappiota, joten sarjataulukkoa ei kannata tuijotella liikaa. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut toistaiseksi Ilves-laina Santeri Haarala kahdella maalillaan.

Lauri Hakasen valmentamassa HJS:ssa on Haaralan kaltaisten nuorukaisten lisäksi kokeneita kettuja, kuten Markus Joenmäki. Runsaasti liigaotteluita vyöllään omaava Joenmäki on myös onnistunut maalinteossa tällä kaudella.

Tervetuloa Leppävaaraan nauttimaan ottelupäivän tunnelmasta jo kello 15 - A-pojat pelaavat tällöin SM-sarjaottelun KuPS:n isäntänä!