P07-ikäluokka aloitti taipaleensa seuraleirillä ja murskavoitoilla

5.11.2018

Kuva: FC Espoo P07 (Twitter)
Kuva: FC Espoo P07 (Twitter)

Kasvattajaseurojen pelaajista koottu joukkue voitti ensimmäiset ottelunsa lukemin 6-2 ja 10-1.

Eerikkilässä järjestetyllä seuraleirillä nähtiin uusia kasvoja, kun 2007 syntyneiden poikien joukkueen matka FC Espoossa alkoi toden teolla.

Ryhmä oli ehtinyt harjoitella yhdessä vain kertaalleen ennen leiriä, joka tuli päävalmentaja Antoni Dagaan mukaan hyvään paikkaan. Joukkue ehti hitsaantua viikonlopun aikana yhteen merkittävästi, ja tästä on hyvä jatkaa harjoittelua.

- Hienoa, että leiri tuli heti alkuun. Pojat tulevat eri kasvattajaseuroista, mutta nyt olimme kaikki yhtä joukkuetta. Hyvänä esimerkkinä toimii se, kun otimme joukkuekuvan -  mulla oli LePa-takki päälläni, joten yksi pelaaja sanoi, että jonkun pitää tulla eteeni, ettei muut logot näkyisi. Se oli mielestäni hyvin sanottu, Dagaa kertoo.

- Saimme käytyä läpi käytännön asioita, ja sovimme, että pojat alkavat kirjoittaa eräänlaista päiväkirjaa - siihen he kirjoittavat viikoittain, kuinka paljon he ovat harrastaneet liikuntaa harjoitusten ohella.

Dagaa hyppäsi joukkueen ruoriin PPJ:stä, ja sai valmennustiimiinsä Matias Terän sekä Kari Laukkasen. Kolmikolla riittää töitä, sillä joukkueessa on jopa 40 pelaajaa.

- Pelaajamäärä tuo toki omat haasteensa. Ensivaikutelman mukaan pelaajat omaksuvat uusia juttuja nopeasti, ja ne näkyvät kentällä. Meillä on hyvät lähtökohdat, siitä propsit pojille, Dagaa kehuu.

Joukkue havittelee tulevalla kaudella paikkoja Etelä-Länsi-liigassa, Aluesarjassa sekä Ykkösessä. Dagaalla on tulosten lisäksi omat toiveensa joukkueen kaudelle.

- Haluan meidän olevan dominoiva joukkue, joka ei vain pärjää. Se tarkoittaa, että hommat kuuluu hoitaa päivittäin kunnolla yksityiskohtia myöten. Emme hae yhtä päävoittoa, vaan haluamme voittaa pokaaleita vuosi vuoden perään.

T07 viettää seuraleiriä ensi viikonloppuna - joukkueen kuulumisia tarjoillaan pian sen jälkeen!