Tuliaisina Kaarinasta vieraspiste ja nollapeli - Sininen jatkaa tappioitta

19.5.2019


Miesten edustuksella on kolmen pelin jälkeen kasassa mukavat seitsemän pistettä.

FC Espoo matkasi eilen lauantaina aurinkoiseen Kaarinaan, jossa se kohtasi Kakkosessa tappioitta pelanneen KaaPo:n. Sinisellä oli taistossa revanssin paikka, sillä pisteet jäivät viime kerralla Varsinais-Suomeen.

KaaPo näytti vaarallisuutensa heti alussa. Joukkue sai pallon maaliin jo kolmen minuutin pelin jälkeen, mutta tuomari näki maaliin johtaneessa kulmapotkutilanteessa rikkeen, ja osuma hylättiin. 

Sinisen sai ensimmäisen paikkansa vartin kohdalla, kun Jaakko Oksanen puski terävästi alakulmaa kohti, mutta Lauri Inkeroinen venyi loistotorjuntaan isäntien maalilla.

Kotijoukkue osui seitsemää minuuttia myöhemmin ylärimaan, ja kummallakin joukkueella oli avausjaksolla tekopaikkansa, mutta viimeistelyt ontuivat.

Ottelun näyttävin paraatipelastus syntyi 68. minuutilla, kun Matias Niemelä poimi loistotontilta lähteneen KaaPo-laukauksen. Niemelällä oli melko kiireinen ilta, ja Sininen saa osaltaan kiittää nuorukaista pisteestä.

Päävalmentaja Ilir Zeneli oli varsin tyytyväinen vieraspisteeseen, vaikka enemmänkin olisi voinut olla tarjolla.    

- KaaPo oli odotetun hyvä joukkue, jolla oli hyviä yksilöitä. Meillä oli paikkamme ensimmäisellä puoliajalla, mutta viimeistelyt ontuivat. Toisena päivänä niistä paikoista olisi tehty. Positiivista, että saimme pidettyä taas nollan omissa, Zeneli toteaa.

- Jatkossa meidän tulee säilyttää kenttätasapainomme paremmin, jottei vastustaja pääse iskemään vastaiskuilla. Meidän pitää olla valmiimpia läpi ottelun.

Maalittomasta tasapelistä huolimatta Sininen jatkaa lohkon kärkitaistelussa tasapisteissä SalPa:n, Ilves/2:n ja FC Honka/Akatemian kanssa. Salolaisilla sekä Hongalla on tilillään yksi ottelu FC Espoota ja Ilvestä enemmän.

KaaPo-pelin kooste löytyy KaaPo:n Youtube-kanavalta, ja kokoonpanot ottelun pöytäkirjasta. Muista kauden toinen Espoon derby ensi lauantaina - Sininen palaa Leppävaaran stadionille kello 17:00 alkavassa matsissa FC Honka/Akatemiaa vastaan!