Sarja: Kakkonen
Aika: 27.9.2020 klo 19:00
Paikka: Leppävaaran tekonurmi 1
Tulos: 0—1 (0—0)

FC Honka/2 hallitsi peliä ensimmäisellä puoliajalla, joskin maalipaikat olivat kortilla. 7. minuutilla Hongan hyökkääjä murtautui läpiajoon ja yritti tsipata pallon yli vastaan tulleen Emma Lahtisen. Nosto suuntautui maalin ohi, mutta Eerika Marmo oli myös ehtinyt paikalle varmistamaan. Hongan olisi pitänyt mennä johtoon 19. minuutilla, kun Lahtisen avauspotku epäonnistui ja tuli suoraan vastustajan jalkaan. Häkeltynyt hyökkääjä kuitenkin sijoitti pallon ohi maalista.

Kotijoukkueen ensimmäistä lupaavaa hyökkäystä saatiin odottaa puoli tuntia, mutta sittenkään laukausta ei saatu aikaan.

Toinen puoliaika alkoi FC Espoolta vahvemmin. 54. minuutilla kotijoukkue oli mennä johtoon, kun Vilja Bergholm ohjasi kulmapotkun polvella yli maalin. Hongan peli alkoi olla jo sekaisin, kunnes 64. minuutilla se sai yllättäen tilaisuuden nopeaan ylivoimahyökkäykseen. Läpi ajanut hyökkääjä syötti pallon kauniisti keskelle pelikaverilleen, joka sai vetää tyhjiin 0—1-johtomaalin.

Osat vaihtuivat. Yhtäkkiä FC Espoo kadotti pelijuonen, ja Honka sai uuden energiasykäyksen peliinsä. Hyökkäykset ja erikoistilanteet vyöryivät kohti FC Espoon maalia tauotta. 88. minuutilla Honka ohjasi avopaikasta tolppaan, eikä lisämaaleja nähty. Näin Honka vei pisteet Leppävaarasta numeroin 0—1.