Sarja: Kakkonen
Aika: 18.7.2021 klo 17:00
Paikka: Leppävaaran stadion
Tulos: 5—2 (4—0)

Härmä aloitti pelin, mutta FC Espoo riisti pallon saman tien, eikä Härmä ensimmäisellä puoliajalla enää paljon palloon päässyt. Jo ensimmäisellä minuutilla Minka Sukanen kamppaili itsensä vapaaksi päätyrajalla ja syötti Vilma Silvennoiselle maalin eteen. Tämän ohjaus osui tolppaan. 5. minuutilla Sara Jaatinen syötti Vilja Bergholmille rangaistusalueen rajalle ja tämä Sukaselle avopaikkaan. Sukanen ei erehtynyt, vaan kotijoukkue siirtyi 1—0-johtoon.

Espoo painosti herkeämättä ja maalintekopaikat seurasivat toinen toistaan. Uskomattomasti toista maalia jouduttiin odottamaan 18. minuutille, jolloin Bergholm juoksi laidalta Härmän puolustuksen ohi ja sijoitti tarkasti 2—0-johto-osuman. Tämän jälkeen Härmä sai kulmapotkun puoli-ilmaiseksi ja toisen perään. Espoo purki hässäkän. Sani Isokivijärvi kuljetti pallon laitaan ja syötti pallon eteen päin. Liisa Merisalu antoi pallon mennä ohi taitavalla vartaloharhautuksella ja ryntäsi läpijuoksuun. Sijoitus ja tuloksena 3—0-johto.

Puolen tunnin kohdalla Härmä alkoi saada hieman peliään kulkemaan, joskin FC Espoo osui tolppaan kahdesti. 40. minuutilla Silvennoinen katkaisi Härmän hyökkäykseenlähdön ja syötti Merisalulle, joka viimeisteli 4—0-numerot. Tässä tilanteessa lähdettiin tauolle.

Härmä tuli toiselle puoliajalle pirteämpänä ja ahnaampana. Espoo kuitenkin loi lupaavia maalipaikkoja, kunnes 57. minuutilla Isokivijärven kaukolaukaus painui Härmän maalivahdin taakse, ja kotijoukkue oli jo 5—0-johdossa.

Härmän yritteliäisyyskään ei jäänyt ilman palkintoa. 66. minuutilla se sai kulmapotkun. Kulmapotku tuli rangaistusalueen rajalle, mistä Härmä-pelaaja pukkasi sen alas maalia kohti. Paikalla oli joukkuetoveri, joka ohjasi pallon läheltä FC Espoon maaliin. Tilanne 5—1.

Peli jatkui melko sekavasti. 75. minuutilla Härmä pääsi maalintekopaikkaan, mutta ohjaus meni hieman ohi. Hieman myöhemmin Essi Rauhamaa vapautti Merisalun, mutta tämän veto meni myöskin ohi. 79. minuutilla Härmän maali oli jälleen lähellä vapaapotkun jälkitilanteessa, mutta Tanja Jaakola heittäytyi ohjauksen eteen. Jaakola joutui jälleen näyttämään parastaan muutama minuutti myöhemmin oikea-aikaisella vastaantulolla. Viimein 89. minuutilla Härmän laitapelaaja toimitti kaukosyötön boksin rajalle. Linjassa toinen Härmä-pelaaja otti vaikean syötön taidokkaasti haltuun ja kavensi loppunumeroiksi 5—2.