Sarja: harjoitusottelu
Aika: 11.3.2017 klo 18:15
Paikka: Pullerin tekonurmi
Tulos: 0—3 (0—1)

FC Espoo kohtasi harjoitusottelussa Hämeenlinnan Härmän Pullerin tekonurmella. Peli alkoi Härmän lievällä hallinnalla, mutta kymmenen minuutin jälkeen peli kääntyi vääjäämättä Espoolle, joka loi useita maalipaikkoja. Erityisesti Eerika Marmo tuotti Härmän puolustukselle suunnattomia ongelmia nopeudellaan. 28. minuutilla Marmon veto blokattiin kulmaksi. Marmo antoi kulman, ja Sanni Huusari potkaisi pomppivan maalineduspallon maaliin. Tilanne 0—1.

Pullerin iso kenttä tuntui uuvuttaneen kotijoukkueen toisella puoliajalla. 51. minuutilla Essi Rauhamaa veti kääntölaukauksen tolppaan. Espoon hyökkäykset vyöryivät, ja 63. minuutilla Iida Pesosen kaukoveto päätyi Härmän maalivahdin sormista maaliin. Tilanne 0—2.

Espoon painostus jatkui ottelun loppuun asti. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Pesonen syötti Pilvi Hongiston vapaaksi. Härmän maalivahti tuli vastaan, ja puolustaja yritti liukua paikalle, mutta Hongisto sijoitti tarkasti loppunumeroiksi 0—3.