Peliraportti

Peli: VJS — FC Espoo
Sarja: Kakkonen
Aika: 3.5.2017 klo 20:40
Paikka: Myyrmäen urheilutalon tekonurmi
Tulos: 0—6 (0—4)

Sää oli jo paljon edellistä kesäisempi, kun FC Espoo pelasi VJS:n vieraana. Kenttä oli ahdas, mutta FC Espoo kykeni pitämään palloa hallussaan ja riistämään sen aggressiivisesti emänniltä. VJS:llä oli paikkansa ja huimia yksilösuorituksia, mutta lopulta se jäi vieraiden jyrän alle.

Ensimmäisellä puoliajalla Espoo teki neljä maalia. Ensimmäinen syntyi kauniin kuvion seurauksena: Karla Makkonen syötti laidalle Essi Rauhamaalle. Rauhamaa keskitti takatolpalle Nelli Nevalammelle, joka sijoitti pallon maaliin. Toinen maali syntyi, kun Makkonen kamppaili pallon rangaistusalueella neljän puolustajan ohi ja tšippasi tyylikkäästi maalivahdin yli. Espoon kolmannen maalin teki puolestaan Iida Pesonen saatuaan syötön Makkoselta ja taisteltuaan ohi puolustuksen. Neljänteen maaliin Rauhamaa sai syötön Nevalammelta; Rauhamaa sijoitti pallon etukulmaan, aivan tolpan viereen.

Toinen puoliaika oli paljon ensimmäistä tasaisempi, ja VJS:n maali näytti pari kertaa varmalta. Maalinteko jäi lopulta FC Espoon yksinoikeudeksi. 82. minuutilla Pesonen taklattiin rumasti nurin rangaistusalueella. Pesonen veti rankkarin itse eikä erehtynyt. Varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Petra Pitkänen sai tilaisuuden tavaramerkkiinsä, räjähtävään kaukovetoon, joka painui vastustamattomasti VJS:n maalin perukoille.

Lopputulos, 0—6, vastasi täysin pelitapahtumia.