Sarja: Kakkonen
Aika: 18.9.2022 klo 17:00
Paikka: Säterinniitty
Tulos: 7—0 (4—0)

FC Espoo otti pelin hallintaansa alusta lähtien, eikä maaliakaan tarvinnut odottaa kauan. 3. minuutilla Anna Tuominen syötti pallon laitaa pitkin Olivia Koskelalle, joka keskitti päädystä pitkänä, ja Sara Jaatinen sai viimeistellä lähietäisyydeltä 1—0-johtomaalin. Seuraavilla minuuteilla Tanja Jaakola pysäytti TPV:n murtavan syötön, ja Koskela oli tehdä kaksi maalia. 14. minuutilla Tessa Tuomela, Essi Rauhamaa ja Koskela pelasivat yhteen toimittaen pallon lopulta Taru Ylä-Peräiselle, joka viimeisteli pienestä kulmasta 2—0-maalin.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin vierasjoukkue kierrätti huolimattomasti. Jaatinen pääsi katkoon, kiersi maalivahdin ja siirsi tyhjiin jo 3—0-lukemat. Puolen tunnin kohdalla pallo saatiin jälleen TPV:n maaliin, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi. Muutama minuutti myöhemmin saatiin aikaan hyväksytty maali, kun Minka Sukanen keskitti päätyrajalta maalin eteen. Jaatisen jatko maalin edessä jäi hipaisuksi, mutta pallo tuli Koskelalle, joka viimeisteli varmasti 4—0-maalin.

Kotijoukkue jatkoi yksipuolista painostustaan ja oli lisätä johtoaan parilla maalilla. Tauolle mentiin 4—0-tilanteessa.

Toinen puoliaika pelattiin samanlaisissa merkeissä. 51. minuutilla Jaatinen murtautui linjan läpi ja tarjosi viereen parempaan paikkaan Koskelalle. Tämä lirutti varmasti pallon sisään. Tilanne 5—0. Koskela täydensi hattutempun tunnin kohdalla Johanna Rågbackin keskityksestä. Kotijoukkueen painostus vain voimistui, eikä aikaakaan, kun Jaatinen tarjosi pallon Pauliina Niverille ja tämä jatkoi maalivahdin kautta 7—0-johtonumerot.

Peli oli selvä ja tempo rauhoittui. TPV sai aikaan vastapeliä. 82. minuutilla TPV pääsi yrittämään maalintekoa kulmapotkun jatkotilanteesta. Veto kimposi Jaakolan reaktiotorjunnasta tolppaan, ja Jaakola heittäytyi pallon päälle ennen kuin isompaa vahinkoa pääsi syntymään. Kun kotijoukkuekaan ei pystynyt viimeistelemään muutamasta hyvästä paikastaan, lopputulokseksi jäi 7—0.