Sarja: Kakkonen
Aika: 7.8.2022 klo 17:00
Paikka: Säterinniitty
Tulos: 0—1 (0—1)

FC Espoo pelasi ensimmäisen puoliajan myötätuulessa ja aloitti vahvasti. Heti toisella minuutilla Essi Rauhamaa murtautui läpi TuWen puolustuksen ja veti pienestä kulmasta. Pallo osui tolppaan. Pian Liisa Merisalu ja Olivia Koskela pelasivat pallon Minka Sukaselle, jonka veto boksin nurkalta osui yläriman alapintaan ja kimposi maasta takaisin peliin. Tilanne vaikutti vahvasti maalilta, mutta avustava erotuomari näki toisin.

FC Espoo painosti näyttävästi ensimmäisen vartin, kun taas TuWen peli oli hukassa. 18. minuutilla TuWe näytti jo vaaraa voitettuaan kulmapotkun; TuWen pelaaja voitti pääpallon, mutta puski ohi maalista. FC Espoon syöttöpelikin alkoi vaikeutua, kun TuWe sai puolustuksensa ryhtiin. 24. minuutilla TuWe sai toisen kulmapotkun ja voitti jälleen suvereenisti pääpallon. Pusku ohjautui tällä kertaa tarkasti Espoon maalin alakulmaan, ja vieraat menivät 0—1-johtoon. Heti keskialoituksen jälkeen Merisalu syötti Sara Jaatiselle läpiajoon. Puolustaja häiritsi rinnalla, ja Jaatisen ohjaus meni hieman takatolpasta ohi.

Puolen tunnin pelin jälkeen kumpikin joukkue turvautui pitkiin palloihin muttei saanut niillä mitään lupaavaa aikaan. Tauolle lähdettiin vieraiden 0—1-johtotilanteessa.

Toinenkin puoliaika pelattiin FC Espoon näennäisessä hallinnassa, mutta TuWen puolustus oli vaikeasti murrettavissa. Merisalu taisteli itselleen 58. minuutilla tekopaikan, mutta puolustaja sai jalan sijoituksen eteen. Merisalu pääsi seuraavan kerran yrittämään 85. minuutilla ankarasti revittynä, mutta veto suuntautui päin maalivahtia. Johanna Rågback pääsi myös kaksi kertaa ajamaan maalille, mutta kummallakin kerralla TuWen puolustaja riensi hätiin ennen ratkaisua. Näin FC Espoo jäi lopulta maaleitta, ja TuWe voitti pelin numeroin 0—1.