Sarja: Kakkonen
Aika: 18.8.2018 klo 18:30
Paikka: Tapiolan tekonurmi 1
Tulos: 0—6 (0—3)

FC Espoo vieraili myöhäiskesän lämpimässä illassa FC Honka/2:n kotikentällä. Heti alkuun Espoo otti pelin haltuunsa, ja maalipaikkoja alkoi avautua. Honka pääsi kehittämään ensimmäisen hyökkäyksensä vasta varttitunnin pelin jälkeen. Sekin kostautui saman tien, kun Aurora Troberg pujotteli pallon kanssa keskiviivasta ja ohitti koko Hongan puolustuskaartin maalivahtia myöten, ennen kuin viimeisteli 0—1-johto-osuman.

FC Espoon hallinta vain voimistui. Pari minuuttia myöhemmin Tessa Tuomela vapautti Siiri Perälän läpiajoon, ja tämä sijoitti 0—2-maalin. Runsaan puolen tunnin pelin jälkeen Sara Jaatinen voitti kulmapotkun, jonka Perälä antoi ja Tuomela pukkasi maaliin: 0—3. Kun FC Espoo ei käyttänyt muita maalintekotilaisuuksiaan, tämä jäi puoliaikatulokseksi.

Toinenkin puoliaika alkoi FC Espoolta vahvasti. 49. minuutilla Troberg teki laitajuoksun ja syötti Jaatiselle maalintekopaikkaan. Hongan puolustus kykeni purkamaan puolittain, mutta pallo ajautui suoraan Tuomelalle boksin nurkalle vetopaikkaan, mistä tämä veti tarkan maanuoliaisen vasempaan alanurkkaan. Johtonumerot olivat jo 0—4. Ennen tunnin täyttymistä Perälä riisti pallon ja karkasi läpiajoon. Huolellinen viimeistely etunurkkaan, ja tilanne oli 0—5.

Tuomelan ensimmäinen
Tuomelan toinen
Perälän toinen

FC Honka alkoi viimein saada omaa hyökkäystään kuntoon, mutta FC Espoon puolustuslinja oli järkähtämätön, eikä Honka saanut ensimmäistäkään varsinaista maalipaikkaa. FC Espoo sen sijaan ei ollut vielä lopettanut maalintekoa, vaan Isa Haapakoski pujotteli Hongan puolustajien seassa ja sijoitti pallon tolpan kautta maaliin. Kun viimeinen vartti ei tuottanut enää osumia, loppunumeroiksi jäi 0—6.