Sarja: Kakkonen
Aika: 2.9.2018 klo 15:30
Paikka: Klaukkalan nurmi
Tulos: 2—0 (2—0)

FC Espoo matkusti Klaukkalaan lohkojohtaja NJS:n vieraaksi. FC Espoon peli alkoi mahdollisimman heikoissa merkeissä, kun huolimaton puolustaminen alkuminuutilla johti rangaistuspotkutuomioon. NJS:n vetäjä sijoitti tarkasti alakulmaan, ja tulos oli 1—0. Viisi minuuttia myöhemmin Espoon maalivahti Tiina Krooks lähti vastaan katkaisemaan NJS:n läpisyöttöä. NJS:n pelaaja ehti kuitenkin palloon yhtä aikaa, ja pallo pomppi hyökkääjän juoksuun. Sijoitus tyhjään maaliin, ja tilanne oli 2—0.

FC Espoo sai nyt hyökkäystään liikkeelle. Aurora Troberg ohitti NJS:n puolustuksen ja tarjosi maalin eteen. Sara Jaatinen kurotti varpaansa palloon, mutta pallo ohjautui parikymmentä senttiä maalin ohi oikealta. 19. minuutilla Siiri Perälä syötti Jaatiselle hyvään paikkaan, mutta tällä kertaa sijoitus meni hieman maalin ohi vasemmalta.

Muita maalipaikkoja ei juuri avautunut kummallekaan joukkueelle. Yksi erinomainen tilaisuus tuli kuitenkin emännille 42. minuutilla. NJS:n hyökkääjä juoksi keskustan läpi maalia kohti. Ida Ekman ja Krooks peittivät maalisijoituksen, mutta pallo kimposi avopaikkaan toiselle NJS-pelaajalle. Espoon onneksi sijoitus osui kuitenkin tolppaan.

Toinen puoliaika oli enimmäkseen FC Espoon näennäistä painostusta, mutta fyysisen ja kovaotteinenkin NJS-puolustus torjui hyökkäykset, ennen kuin päästiin varsinaisille maalintekopaikoille. NJS pääsi hieman paremmille paikoille muttei onnistunut lisäämään maalitiliään. Tahmean pelin lopputulokseksi jäi 2—0.